Analista     Fecha  11/05/2016 00:51 
Host: No mostrado/ Not shown    IP: No mostrado/ Not shown    Sistema: Windows NT


Volver al foro Responder ANALISIS GRUP 2   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
1 C.B. IPSI B - OTTO SYLT (25-5)
CAMPIONS: Gran temporada la dels nois de l'eixample. Han estat l'equip mes regular i per tant merescudíssima primera plaça per a ells. Molta sort per als campionats de Catalunya, i espero que demostrin que el grup 2 ha estat el més competitiu.

2 U.E. CLARET (23-7)
FRACÀS RELATIU: Tot i tenir la millor plantilla i demostrar-ho durant bona part de la competició, la seva relaxació al final de la temporada els ha costat el primer lloc a la classificació. Tot i això, es classifiquen en segona posició, que els dona el mes que probable ascens de categoria.

3 LA SALLE BONANOVA (23-7)
SORPRESA: Gran temporada d'aquest equip que a principi de temporada no entrava a cap de les "quinieles" per quedar entre els 4 primers. Excelent segona volta que els permet classificar-se en tercera posició, amb la possibilitat d'ascendir de categoría si hi ha renuncies.

4 C.B. SANT JOSEP OBRER A (21-9)
BONA TEMPORADA: Tot i que jo haguès apostat perque aconseguirien la tercera plaça, els de hospitalet han demostrat una gran regularitat especialment a casa, fet que els ha permès assolir una més que respectable cuarta posició en un grup tan complicat com aquest.

5 U.E. GAUDI (19-11)
DECEPCIÓ RELATIVA: Esperava una mica més d'un equip que baixava de segona i que compta amb un entrenador tan compromès com el seu (crec que tothom ja l'ha vist algún cop a la grada grabant partits). Tot i això, acaben bé la temporada guanyant a Claret i salvant la 5ena posició.

6 SANT IGNASI (18-12)
DESCOMPENSAT: Per mi seria la paraula que descriuria aquest equip. Probablement un dels equips amb millor joc interior de la categoria pero amb un joc exterior relativament fluix. Tot i el bon final de temporada que han fet, no han estat suficientment regulars com per poder competir per asolir les primeres posicions a la clasificació.

7 ODENA CLUB BASQUET (17-13)
GRAN TEMPORADA: probablemente juntament amb La Salle, un dels equips que més m'ha sorprès. Sense tenir la millor plantilla, han estat capaços de fer-se forts a casa i rascar alguns partits fora, assolint una més que meritòria 7ena posició.

8 BODEGAS SOMMOS PEÑA FRAGATINA (16-14)
FORTÍ: La seva pista ha sigut un mur infranquejable per molts equips, sumat al llarg desplaçament que suposa creuar la frontera. S'han fet molt forts a casa, pero comprensiblement han baixat molt el llistó fora de casa.

9 NATURAL OPTICS PALLARS TREMP A (16-14)
FRAGA bis: Bàsicament, un altre desplaçament llarg com el de Fraga que els ha permès ser un equip competitiu especialement a casa. Per altra banda, fora de casa i quan els hi ha tocat a ells viatjar, han baixat molt el rendiment, fet que ha propiciat que haguessin de patir fins al final per mantenir matemàticament categoria.

10 C.B. PEDAGOGIUM A (15-15)
NO PIVOTS, NO PARTY: Equip que s'ha basat molt en el seu joc interior. Han patit sobretot quan algún dels dos interiors de 2m ha estat lesionat.

11 ARACENA - AEC COLLBLANC C (12-18)
IRREGULARS: Equip que depèn molt del seu encert exterior. Han estat capaços de competir partits complicats i en canvi sortir ampliament derrotats. De totes formes, crec que salvaran categoria guanyant el playout sense gaires problemes.

12 B.C. MARTORELL B (9-21)
SORPRESA NEGATIVA: Pensava que aquest equip quedaria molt millor classificat. Tenen un relatiu bon joc interior amb gent de pes i grans, i un mes que decent joc exterior. Malgrat això, sembla que no han acabat de trobar-se comodes aquesta temporada i hauran de lluitar per salvar la categoria.

13 SESE B (8-22)
DECEPCIÓ: Honestament esperava molt més d'un equip jove i amb bones capacitats tan físiques com tècniques que tenia aquest equip. A la hora de la veritat, no han estat capaços de competir contra gent més veterana, i hauran de patir per salvar categoria.

14 C.B. BORGES-GARRIGUES A (7-23)
PELS PÈLS: Salvant el descens directe pels pèls. Equip fluix pero que s'ha beneficiat de ser un desplaçament llarg per a molts equips. El seu interior de 2m és de lo poc salvable d'aquest equip que més li valdrà fer un bon paper a casa seva a la anada del play out per la salvació.

15 U.E. D'HORTA B (7-23)
MALA TEMPORADA: Probablement un dels equips mes fluixos de la lliga, i la seva 15ena posició ho demostra. Perden categoria matemàticament.

16 C.B. MASQUEFA (4-26)
UN JUGADOR NO FA UN EQUIP: Es evident que el Masquefa compta amb un dels millors jugadors de la lliga, pero només amb això no es suficient per competir.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (1)
 
  • » ANALISIS GRUP 2 « - Analista - 11/05/2016 00:51 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje