Frequency    doomernomekop@gmail.com Fecha  20/09/2016 13:19 
Host: No mostrado/ Not shown    IP: No mostrado/ Not shown    Sistema: Windows NT


Volver al foro Responder Quini jornada 2 Grup 8   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
C.B. CABRILS - LLIÇA D'AMUNT (2) Tot i que Cabrils no té mal equip, Lliça és un equip que lluitarà per les posicions d'amunt i saben que no es poden permetre molts errors. Són un equip que si no els coneixes, com es el cas de cabrils, et poden fotre una sorpresa i trobarte a que no jugues a res. (+15)
C.B. CABRERA B - SANT CEBRIA-C.B. TIANA-FOOTHOLD (1) +30 contra el Montornes a la seva casa no es veurà gaire durant la temporada. Desconec ambdós equips però pel que sembla Cabrera serà un dels equips a disputar les plaçes d'ascens. No obstant Tiana també vol demostrar que estàn en aquesta categoria i no crec que la victoria de la jornada passada fos per quasalitat. (+7)
C.B. TORELLO - C.B. VILA DE MONTORNES (1) Torelló és un equip que a la seva pista pot fer molt mal. Els dos equips són pujats de sub-25 i són força semblants, tot i que li donaria una mica més de qualitat individual al Torelló. Serà un partit interessant i maco de veure, llàstima que juguin tant lluny. (+5)
A.B. PREMIA - C.B. CARDEDEU (2) Molts parlen del bon equip i joc que té el Premià, peró el Cardedeu són un equip que donaràn més d'una sorpressa durant la temporada i els veig amb possibilitats de fer la seva primera.
VIVE - EL MASNOU BASQUETBOL B - C.B. LA GARRIGA (1) La Garriga és un equip que juga a passar el rato i a no baixar en els playoffs de descens. El Masnou és un equip més serios i s'hi volen els podran guanyar de +30.
C.B. L'AMETLLA A - C.B. PREMIA DE DALT (1)
MONTMELO C.B. - A.E. TEIA (2) Montmeló és un equip que viuen dels seus dos jugadors exteriors. Això farà que contra rivals que corrin una mica no els puguin seguir el ritme. (+15)
C.B. GRANOLLERS B - VIROLAI A (2) Tot i que Granollers és el lider de la lliga, va guanyar als que probablement, amb tots els respectes, serà un dels equips més fluixos de la lliga, de forma que no es poden extreure gairabé cap conclusió del seu partit. Virolai són un equip seriòs i que tot i pujar de sub-25 tenen un parell de jugadors que poden decidir partits. Tot i això serà un partit molt igualat que pot guanyar qualsevol dels dos. (+5)
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
 

Respuestas (4)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje