la cruda realidad     Fecha  13/10/2016 11:14 
Host: No mostrado/ Not shown    IP: No mostrado/ Not shown    Sistema: Windows NT


Volver al foro Responder Re: Analisis Grupo 8   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>>>SANT CEBRIA-C.B. TIANA vs VIVE - EL MASNOU BASQUETBOL B -1 guanyara tiana ja que els del masnou encara estaran treien aigua dels carrers i no podran arribar al partit. factor pista

>>>C.B. CABRILS vs A.B. PREMIA 1 premia te que anar a buscar algu al mercado de invierno per poder aixecar això, per comensar l´entrenador que creu que te bon equip.

>>>C.B. CABRERA B vs C.B. TORELLO 1 factor pista, poc mes, partit per veure

>>>C.B. LA GARRIGA vs MONTMELO C.B. 1 la garriga ja ha fet la pretemporada contra equips forts, i estan preparats, monmelo en canvi ara mareix es com si comenses la lliga despres de pujar de territorial, per tant pagaran la novatada.

>>>C.B. CARDEDEU vs C.B. L'AMETLLA A 2 cardedeu no te res, el pivot mes alt deu fer 1,82, i a sobre no es dur perque son tots nens. equip per competir am virolai, montmelo i premia de dalt per el descens directe.

>>>C.B. VILA DE MONTORNES vs C.B. GRANOLLERS B 2, el montornes te millor plantilla que molts dels equips que estan mitja taula, de tots els resultats que ha fet nomes em cuadra el de premia que casi bé guanyen... pero pel que sembla la feina no es deu estar fen gaire bé.

>>>LLIÇA D'AMUNT 2 vs C.B. PREMIA DE DALT 1 lliçà no tindra pietat aquesta setmana que pot, niran a humillar i a fotre la pallissa de la temporada. pot ser que lentrenador es torni voig, perque pel que vaig veure, nomes s´aixeca i crida cuan l´equip fica cistella, per dir no gaire res.... vamos vamos!

>>>VIROLAI A vs A.E. TEIA 2 virolai te que treballar molt, lo primer l´estabilitat dels seus jugadors, que son uns marroneros, perden pilotes i es queixen als arbitres, tenen que centrarse mes en ficar la piloteta pel cercle, ja que tampoc son tant dolents, i mouen la pilota força bé. espavilin virolai, que la força la perdeu per la boca.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (6)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje