Xavier    xapavon@hotmail.com Fecha  24/01/2017 20:22 
Host: No mostrado/ Not shown    IP: No mostrado/ Not shown    Sistema: Windows NT


Volver al foro Responder Re: Quini Grup 6   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
A.E.E. COL.LEGI CULTURAL BDN - A.E. SANT ANDREU NATZARET (1). Crec que guanyarà Cultural, Sant Andreu crec que té que tenir jugadors lesionats, si no es així no sé perque estan tant avall en la classificació.

U.B. LLEFIA A - C.B. CANET (1) No hi haurà cap problema per Llefià.

AECAM SANTA SUSANNA GRAMENET B.C. A (2) Gramanet no fallarà. No crec que perdi dues setmanes seguides, però tot pot passar en aquesta lliga.

C.B. CALELLA - FUNDACIO MIQUEL VALLS - ADEMAR SARAU (1) Partit de la jornada i per els mes interesats crec que el donaran per Calella Tv, si no, per la seva pagina de Youtube i serà. Tret de això, si el base de Ademar esta endollat guanyaràn segur, però si Calella posa una marxa més, que crec q serà així, guanyaràn.

CIRCOL CATOLIC BADALONA B - ATHLÈTIC SILENC (1) Jo aposto per Circol perque encara considero que serà el equip tapat de la segona volta. De Silenc dir que lo que més m'ha sorpres es el seu joc interior, sobretot un americà. A més a més, dir que en tot moment tot i el seu domini físic molt bon fair play.

A.E. BOET MATARO 1 - FINCAS VAZQUEZ - ABB (1). Hem de guanyar, ABB es un equip que a la primera volta el vam guanyar en l'últim segón. Sortirem molt forts com sempre.

C.B. SANT FELIU - A.E.MINGUELLA - CITROEN AUTOMOCIO BADALONA - B (2) St Feliu acaba de fer un gran partit contra Gramanet, però Minguella té el joc que crec que li fara mal a St Feliu.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (5)
 
  • Quini Grup 6 - treky - 24/01/2017 12:01 
    • Re: Quini Grup 6 - Pick - 24/01/2017 14:04 
      • » Re: Quini Grup 6 « - Xavier - 24/01/2017 20:22 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje