Jovenaso    Doomernomekop@gmail.com Fecha  12/09/2016 12:35 
Host: No mostrado/ Not shown    IP: No mostrado/ Not shown    Sistema: Windows 98


Volver al foro Responder Re: quini jornada 1 grup 8   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>SANT CEBRIA-C.B. TIANA C.B. - CB CABRILS (2) no conec a cap dels 2 equips. Poso 2 per portarli la contraria al forero de d'alt.
>(+7)
>A.E. TEIA C.B. L'AMETLLA A(2) Per si no ho sabien, els del valles es pixaran damunt de tots els equips del grup. No se qui son teia i ni tan sols se on esta aquest poble, pero l'amt son un bon equip, pivots veterans, bon entrenador, i bon equilibri entre jugadors veterans i joves. Tot i que estan lluny d'ascendir, els veig un bon equip i que sortiran amb ganes de guanyar el primer partit de lliga.
>(+2)
>C.B. PREMIA DE DALT C.B. GRANOLLERS B (2) partit que pot estar molt igualat o que Granollers guanyi de poc. PDD no te mal equip i Granollers farà que es mantinguin en el partit gracies a la molta irregularitat que ja van demostrar la temporada passada. Si els de granollers es confien pot ser que llepin.(+10)
>
>C.B. LA GARRIGA A.B. PREMIA (2) La garriga, un equip que porta baixant dos anys seguits i que no han fet gairabe cap canvi. Gairabe cap jugador te compromis en l'equip i juguen a individualitats i a que soni la flauta, com ja s'ha vist durant la copa del valles. Si juguen contra qualsevol equipet minimament serios, perden de 30. (+5)
>C.B. CARDEDEU C.B. TORELLO (2) cardedeu a perdut a la meitat dels jugadors i tot i que potser sha reforçat amb algun jugador del "ja desaparegut llinars" son un equip que amb 2 anys de descensos seguits no han fet cap canvi. Equip de pocs currantes que sels veu que van a pel 3 de 3 en descensos. Torello per altra banda no tinc ni idea de que tal son, nomes he escoltat que el seu junior es l'olost i aixo pot fer que guanyin algun partit, com sera el cas daquest dissabte. (+10)
>C.B. VILA DE MONTORNES C.B. CABRERA B(1) si montornes te alguna cosa, son dos ous. Primer partit de tercera despres de pujar i jugant a casa, guanyarien inclus al barça de giorgio bartzokas. Ara en serio, lluitaran molt i s'enduran la victoria contra un equip que no sap contra qui va a jugar. (+15)
>LLIÇA D'AMUNT 2 MONTMELO C.B.(1) Montmelo es un equip que lluitara per no descendre automaticament, de forma que lliça els hi passara la ma per la cara i els hi donara la benvinguda a la categoria. (+30)
>VIROLAI A VIVE - EL MASNOU BASQUETBOL B (1) pel mateix motiu que el primer partit de la quiniela                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (5)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje