ldt    luis_delacruz@outlook.com Fecha  18/10/2016 11:51 
Host: No mostrado/ Not shown    IP: No mostrado/ Not shown    Sistema: Windows NT


Volver al foro Responder Re: Quiniela jornada 6 GRUP 8   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>>>C.B. TORELLO LLIÇA D'AMUNT 2 [1] - El lliça està massa irregular i sembla que el camp del Torello es bastant difícil. Crec que guanyen els locals

>>>A.B. PREMIA C.B. CABRERA B [1] - Partit de la jornada juntament amb el Granollers - Tiana. El Premia porta dos derrotes seguides, han de tallar aquesta dinàmica, i mes jugant a casa, però serà molt difícil.

>>>VIVE - EL MASNOU BASQUETBOL B C.B. CABRILS [1] - Cabril ha demostrat que pot competir contra els de la part alta, però crec que es massa irregular. Crec que guanyarà el Masnou, però compte a la sorpresa, no la descarto

>>>C.B. GRANOLLERS B SANT CEBRIA-C.B. TIANA-FOOTHOLD [1]
Crec que guanyarà el Granollers, però tampoc descarto la sorpresa. El Granollers ha jugat contra els de la part baixa, ara han de demostrar que poden lluitar per la lliga.

>>>C.B. L'AMETLLA A C.B. VILA DE MONTORNES [1] -
L'Ametlla ha d'aprofitar aquests partits per aconseguir victòries i anar sumant, i de moment sembla que no o està fent, si volen donar guerra han de guanyar si o si.

>>>MONTMELO C.B. C.B. CARDEDEU [2] - Crec que el lloc exterior del Cardedeu bastarà per aconseguir la seva tercera victòria.

>>>A.E. TEIA C.B. LA GARRIGA 1 - Diuen que el Teia es un equip molt dur, i la Garriga son mes veterans, depen de qui porti el ritme del partit guanyarà. Partit igualat i victòria local per jugar a casa.

>>>C.B. PREMIA DE DALT VIROLAI A [2] - Premia te un altre oportunitat per aconseguir la seva primera, igual que Virolai. Crec que per qualitat guanyaran els visitants, però jugant el Premia a casa pot haver-hi sorpresa.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
 

Respuestas (4)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje