Xarxa     Fecha  3/05/2016 13:45 
Host: No mostrado/ Not shown    IP: No mostrado/ Not shown    Sistema: Windows 3.1x


Volver al foro Responder Re: Ultima Quni-Grup-7   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>>>CIRCOL CATOLIC BADALONA-B-LLIÇA D'AMUNT-2 (1) Els locals a la plana fan mal tot i que no crec que surtin a fer res més que ballar a la banqueta. Però, els visitants poc més faran.
>>
>>>C.E.E.SANT GERVASI-2- C.B.L'AMETLLA-A (2) Al "zulo" de Sant Gervasi mai se sap, si ens guiem per equips són clarament superiors els veterans de l'ametlla.
>>
>>>C.B.PARETS-C.B.TONA (1) els locals jugant un mal partit a l'anada no es van despenjar en cap moment, amb una pista decent poden donar una desil·lusió als visitants.
>>
>>>C.B.LES FRANQUESES-ARSEGUR C.B.LLINARS (1) partit molt plàcid per ser la última jornada. Crec que els locals seran campions i a la seva pista. Felicitats des de Parets, heu fet un temporadón!
>>
>>>C.E.E.COL.LEGI CULTURAL BDN-ADEMAR SARAU (1) Cultural ha tret pit i collons aquest final de temporada i crec que posant ritme al partit poden guanyar.
>>
>>>C.B.GRANOLLERS-B-A.E.MINGUELLA-B (2) Com deia l'amic Xarxa, Minguella està fent un final de temporada que fa por, no veig capaç als locals de frenar la bona ratxa, inútil, però bona ratxa.
>>
>>>C.B.SANTA PERPETUA-A- C.N.CALDES-B (1) Un partit amb no massa història, em decanto pels locals pel factor pista i perque encara es juguen la quarta plaça per la cua.
>>
>>>C.B.MANLLEU-CANOVELLES B.C.GROC (1) Manlleu a casa dóna una passa endavant aligual que canovelles així que crec que el factor pista serà clau i canovelles quedarà penúltim.
>>
>>>Un plaer i agur!
>>
>>Aviam si ens coneixem per Parets amic Xarxa, tot l'equip estem desitjant fer una cerveseta amb tu crack!

>>l'Altre dia us vaig veure en directe a l'Ametlla i m'ho vaig passar molt bé! mes que el dia de Tona,teniu un equip molt arreglat i mes ara què hi sou gairebé tots.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (1)
 
  • Ultima Quni-Grup-7 - Xarxa - 2/05/2016 19:08 
    • Re: Ultima Quni-Grup-7 - Peras Limoneras - 3/05/2016 11:41 
      • » Re: Ultima Quni-Grup-7 « - Xarxa - 3/05/2016 13:45 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje