El Dinamitador     Fecha  25/01/2018 13:32 
Host: No mostrado/ Not shown    IP: No mostrado/ Not shown    Sistema: Windows NT


Volver al foro Responder Re: G1 PRIMERA VUELTA   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
Canovelles, l’autèntic bluff del grup.

Que ningú s’equivoqui, el líder del grup, l’equip dels Hunos que diu el Gatopardo, no és més que una colla d’arreplegats. És cert que només han perdut un partit, quan van sentir una mica de pressió es van enfonsar “en el lodo” sense manera de solucionar-ho. Equip de “perruqueres” xerren molt més del que juguen. Farem una lleu descripció d’aquest all-star d’exjugadors, entre tots sumen més descensos de categoria que Miguel Angel Lotina en 3 vides.

Els tres que diuen que juguen de base... Calathes fa més de porter de futbol sala que una altra cosa. Passador selectiu, hi ha companys que no han rebut una bola seva en tot el que portem de temporada. De tant en tant en fot alguna. L’altra, el moreno que pixa colònia, és un gran repartidor de pilota, la reparteix entre la seva ma dreta i l’esquerra. La seva part forta és el vers, és un poeta i gran conversador, acaba tots els partits amb un amic més, el que va de gris. També tenen al superheroi, el Batman ros. Aquest sí que és generós, la passa, li costa tirar, juga per l’equip, però te 2 mans esquerres... En definitiva, un trio superdotat per a jugar amb ordre i control.

La línia exterior és variada y desastrosa. Dos germans que no son bessons, però son fotocopiats, tiradors de cantonada, el gran és el capità però el petit és l’autèntic líder de l’equip, la màfia que tot ho manega, la mano que mece la cuna... Després tenim el futbolero, un 9 pur, regateja en defensa, de tant en tant ve a entrenar, tirador consumat, ficador ocasional. Tenen també al millor jugador cansat de tots els temps, jugant caminant no te rival, és un jugador de saló, de moqueta. El gran fitxatge del mercat d’hivern és un individu que s’ha lesionat entrebancant-se amb la línia de banda, un reforç de luxe pels divendres després d’entrenar.

Els interiors son pura màgia, l’autèntica essència de l’equip... no hi ha per on agafar-ho!!... El més alt de tots, un il·luminat amb ànima de play-maker, ha escalfat banqueta en grans equips. Tirador consumat, un crack del pick & pop, no calla ni sota l’aigua i, de tant en tant, diu alguna cosa simpàtica i tot. Tenim també al “barrendero”. Antic jugador seriós, s’ha mimetitzat amb el flow dels seus companys, abans defensava, era seriós, endreçat... ara és un altra freestyler, com la resta. Hi ha també un esquerrà, que gira, finta, gira, finta, gira, finta... pren una biodramina abans de cada partit, un dancer del bàsquet, havia sigut bon jugador, ara és un desfet més que balla a prop de l’aro els caps de setmana. Està també “El Maquinista”, físic de remer de Cambridge, curiós cas, defensa amb el rem però te ma de seda, tot li està bé, guanyar ò perdre no és diferent per a ell. Hi ha també el gran Buda, interior per dir algo, passador amb màgia, li encanta la línia de 3. Ell arriba, estira, tira, estira i marxa... va abrigat però no sua, te el poder del control sobre l’esforç... un mite comarcal. Per acabar amb els interiors, el més màgic de tots, un malabarista, juga en una rajola. No acaba un contraatac des de 2003, quan era cadet de 1er any. Passador de fantasia, ment privilegiada, juga amb el comandament a distància.
No es pot acabar aquesta desastrosa xapa sense fer referència a “l’entrenador”. Un delegat crescut, un aficionat vingut a més, la seva part forta és l’scouting i la preparació de partits. Un gestor de grups com pocs, un mag de la psicologia, es pensa que li fan cas i en realitat crida en el desert, un enganyat del bàsquet bajuno... L’equip guanya partits “a pesar de ell”...

En definitiva, un equip reflexa de la categoria. Exjugadors, una banda, una colla de cap de setmana que es pensa que juga a bàsquet.

Salut i alegria per a tothom!
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
 

Respuestas (1)
 
 • G1 PRIMERA VUELTA - fiel seguidor - 23/01/2018 09:50 
  • Re: G1 PRIMERA VUELTA - Ojo de mordor - 24/01/2018 12:58 
   • Re: G1 PRIMERA VUELTA - Ex Tirador - 25/01/2018 22:34 
   • Re: G1 PRIMERA VUELTA - El Gatopardo - 24/01/2018 19:01 
    • » Re: G1 PRIMERA VUELTA « - El Dinamitador - 25/01/2018 13:32 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje