lesions i calendari     Fecha  24/03/2017 15:51 
Host: No mostrado/ Not shown    IP: No mostrado/ Not shown    Sistema: Windows NT


Volver al foro Responder Re: Sabadell vs Tona   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>A mi entender ganara Tona. Sabadell Sud tiene buen equipo pero un equipo como tona que corre 40 min y es muy intenso, en esta liga tiene ganado el 80 5438952e los partidos.
>
>Esta semana tambien hay un Nou Badia vs Canovelles que podra dictaminar la posicion de cada uno. En cualquier caso, 2 equipos muy correctos a los que no se les ha hecho demasiado caso.

Estic d'acord amb tu en que el Tona és un equip que té guanyats molts dels partits de territorial per l'estil de joc que tenen, però no crec que sigui el Tona de la primera volta (lesions i doblatge de jugadors al primer equip). A més juguen fora de casa i d'hora el matí d'un diumenge. Veurem si porten la feina feta i van preparats i concentrats, són un equip jove a territorial la professionalitat no és habitual. L'estratègia i la planificació de la temporada, sí és que n'hi ha per part dels entrenadors és pot veure els finals de lliga.

Per mi Sabadell té un equip més complet, però els i falla alguna cosa. M'agradaria saber quants entrenaments i amb quines condicions els fan els equips de d'alt per tal de poder valorar l'evolució respecta la primera volta.

Tema Badia Canovelles, estic totalment d'acord, són bons equips que se'ls ha tingut poc em compte. Penso que si Canovelles aconsegueix una bona dinàmica d'assistència de jugadors i entrenaments no descart-ho que lluitin per la segona posició, pot ser un rival complicat.

Salut, bon bàsquet i joc net.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
 

Respuestas (0)
 
  • Sabadell vs Tona - Aficionado - 24/03/2017 12:32 
    • Re: Sabadell vs Tona - Opinion - 24/03/2017 12:41 
      • » Re: Sabadell vs Tona « - lesions i calendari - 24/03/2017 15:51 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje