player no2     Fecha  26/09/2017 23:31 
Host: No mostrado/ Not shown    IP: No mostrado/ Not shown    Sistema: Windows NT


Volver al foro Responder Re: Travessa Grup 5   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
Tenint en compte que de moment poc sabem de com funcionaran els equips, m'atreveixo a fer pronostic amb risc molt alt de cagar-la. Que ning˙ s'ofengui !!!

>CLUB BASQUET IGUALADA C - ODENA CLUB BASQUET B (2) No els conec gens, o sigui que es una aposta sense fonament, i aleatoria. Segur que l'equip d'Igualada es molt potent, per˛ Odena tambe saben fer equips competitius. Imagino que l'Igualada, sent un "C", tambÚ dependrÓ de quans jugadors de superior categoria pot comptar.
>
>VILANOVA DEL CAMI BASQUET CLUB - ENDAVANT BASQUET CARDONA (2) Si el Cardona mantÚ l'equip base de l'any passat, amb dos bases i un pivot potser massa bons per territorial, Ús clar. Per˛ la pista de Vilanova del Cami mai ha estat facil, per pista i equip.

U.E. CAPELLADES - HIMESA SALLENT B (2) No se si serÓ el Sallent campiˇ de temporada 16-17 o l'Ave Maria, campio de la 15-16. En tot cas... Capellades equip molt digne que supera dificultats que altres no tenen. L'any passat sense anar mes lluny, va ser un miracle que puguessin jugar els partits que van jugar, amb els efectius que tenien. Aqui,uns guanyaran i altres no, per˛ a ning˙ ens reclamaran de l'ACB. Cape, admirables en la vostra aficiˇ i dedicaciˇ.>

>BASQUET BERGA B - ALTOACIN MANRESA (1) Aquests de Manresa segur presenten un equip veterÓ i solvent. No se per quŔ, per˛ em dona que el Berga no te per costum fer mals equips.
>
>ASFE SANT FRUITOS B - C.B. CASTELLET (1) Segur que l'ASFE ha fet un bon equip, per˛ el Castellet Ús un equip ben entrenat que amb els anys va i anirÓ a mÚs. Potser encara no toca guanyar a l'ASFE Per˛ ull a la segona volta.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (0)
 
  • Travessa Grup 5 - Bagenc trempat - 26/09/2017 16:05 
    • Re: Travessa Grup 5 - Legolas - 27/09/2017 16:01 
    • » Re: Travessa Grup 5 « - player no2 - 26/09/2017 23:31 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje