Borrar Mensaje eupv

Fecha  16/01/2007 18:15
regallero@gmail.com 

Procedente de:
   No mostrado/ Not shown

Navegador:
   Internet Explorer 6.x

Sistema Operativo:
   Windows XP

 
 


 ALBIOL AUGURA QUE DESPRÉS DE VILANOVA EL SEGÜENT EN CAURE SERÀ CARLOS FABRA
ALBIOL AUGURA QUE DESPRÉS DE VILANOVA EL SEGÜENT EN CAURE SERÀ CARLOS FABRA

Marina Albiol, candidata d’EUPV a Les Corts per Castelló: “És molt simptomàtic que el PP acomiade als prevaricadors com si foren herois i empare als imputats per corrupció mantenint-los al seu càrrec”

La candidata d’Esquerra Unida a Les Corts per les comarques del nord, Marina Albiol, assegura que la dimissió de Manuel Vilanova com alcalde de Vila-real “ha arribat massa tard” perquè “el mal ja està fet. La població ha hagut de suportar a un primer edil condemnat per prevaricació i inhabilitat per exercir el seu càrrec durant 50 dies”.

Però el que preocupa a Albiol, segons les seues paraules “és l’actitud del PP” que acomiada “als prevaricadors com si foren herois i empara als imputats per corrupció. Estem davant d’un partit al que qualificar de democràtic significa forçar molt el terme” ja que “es consideren per sobre de la legalitat i per damunt de la resta de ciutadans i ciutadanes”.

El fet que Carlos Fabra acompanyara a Manuel Vilanova en el seu anunci de renunci al càrrec de primer edil “és –per a la candidata d’EUPV– una demostració del talant de la dreta valenciana, per als qui els condemnats per la justícia són exemples a seguir. A no ser que Fabra estiguera present per cerciorar-se que Vilanova no explicaria res inconvenient per a ell després d’abandonar l’alcaldia” en al·lusió a les declaracions de Vilanova que va declarar textualment que ‘no vaig a venjar-me de ningú...’.

Albiol es mostra “esperançada” que la justícia “arribe també a temps per apartar a Carlos Fabra de la carrera política” ja que les greus imputacions a les que ha de fer front “no han estat suficients per a que Camps l’expulse del Partit Popular de manera fulminant. Mesura que els populars tenen prevista segons el seu codi ètic que, com veiem, no es més que paper mullat”.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               


Respuestas (0)
  • » ALBIOL AUGURA QUE DESPRÉS DE VILANOVA EL SEGÜENT EN CAURE SERÀ CARLOS FABRA « - eupv - 16/01/2007 18:15Volver al foro

Responder
Nombre / Nick
EMail
Subject / Titulo
Link a tu Web
Recibir un email cuando mi mensaje sea contestado
Mensaje