Borrar Mensaje EUPV

Fecha  16/01/2007 09:13
regallero@hotmail.com 

Procedente de:
   No mostrado/ Not shown

Navegador:
   Internet Explorer 7.x

Sistema Operativo:
   Windows XP

 
 


 ALMASSORA: PRIMER LES PERSONES
ALMASSORA: PRIMER LES PERSONES

Esquerra Unida com a força política que representa als treballadors del País Valencià té el compromís d'escoltar i defensar les necessitats ciutadanes.
Els veïns de la platja d'Almassora en els últims mesos s'han agrupat en una Plataforma que diu No a la Contaminació del Serrallo i No a la seua ampliació per una raó tan lògica com que les vivendes de la gent estan al mateix costat que les instal•lacions industrials petroquímiques.

Aquesta situació és especialment greu degut a la passivitat i falta de preocupació de les autoritats municipals i autonòmiques.
A més a més cal recordar que en el mòn, en els últims anys en polígons de característiques similars han passat terribles accidents, vull recordar el cas francès amb moltes víctimes.
Sembla que a ningú li preocupo el risc potencial que suposa instal•lar empreses perilloses i contaminants al costat de centenars de vivendes de nova construcció. Nosaltres ens preguntem per a què existeixen les distàncies de seguritat i plans d’emergència.
El pla estratègic d’ampliacions del Serrallo pretén establir en aquesta zona una sèrie d’empreses que són perilloses pel volum de contaminació i lel gran risc dels potencials d’accidents.
Per altra banda l' Ajuntament d'Almassora no posa límits a un creixement urbanístic sense control en una zona molt pròxima a les instal•lacions industrials.
Nosaltres,el col•lectiu d'Esquerra Unida d'Almassora fem nostres les demandes dels ciutadans de la platja d'Almassora i demanem una cosa tan senzilla però per desgracia tan difícil com simplement el compliment de la llei,tan per part de l’administració com de les industries.
Volem agrair públicament la visita a Castelló el proper divendres de Manuel Fuentes, alcalde de Seseña de Izquierda Unida i volem mostrar-li la problemàtica del Serrallo i el desastre urbanístic de la platja d'Almassora.
Per a nosaltres el primer són les persones i aquest és el nostre compromís


JOAN ANTONI TRENCO
COORDINADOR D’ESQUERRA UNIDA D’ALMASSORA
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               


Respuestas (0)
  • » ALMASSORA: PRIMER LES PERSONES « - EUPV - 16/01/2007 09:13Volver al foro

Responder
Nombre / Nick
EMail
Subject / Titulo
Link a tu Web
Recibir un email cuando mi mensaje sea contestado
Mensaje