Borrar Mensaje eupv

Fecha  31/01/2007 11:30
regallero@hotmail.com 

Procedente de:
   No mostrado/ Not shown

Navegador:
   Internet Explorer 7.x

Sistema Operativo:
   Windows XP

 
 


 Carmelo Garcia demana a l’ajuntament incremente la seguretat en la part nord del Grau ( Pinar i voltants)
Carmelo Garcia demana a l’ajuntament incremente la seguretat en la part nord del Grau ( Pinar i voltants)

Esquerra Unida denúncia l’increment del vandalisme i robatoris davant la indiferència de l’administració

El candidat a l’alcaldia de Castelló per Esquerra Unida, Carmelo Garcia, ha exigit aquest matí a l’ajuntament, que reforce la seguretat en tot el districte del Grau de Castelló, en especial en la zona dels voltants del Pinar, avinguda dels Pins i adjacents.
Segons ha informat Garcia, durant les darreres setmanes, s’ha vingut produint un alarmant número d’actes vandàlics que s’han centrat en la destroça de vehicles i robatoris o intents, a molts dels automòbils estacionats en les urbanitzacions de la zona, situació facilitada en part per la inexistència de cap servei de policia local de barri en tot el districte “ no és el primer cop que es denuncia la inseguretat a la qual es sotmet als veïns dels voltants del Pinar, on l’ajuntament s’oblida que també formen part del Grau, i per tant, també de la ciutat”.
El candidat d’EU, ha lamentat que tot i el constant increment del funcionariat públic, l’atenció que es dóna a grans àrees de la ciutat és nul•la, encara que a l’hora de recaptar mai s’obliden “han creat places d’agents de mobilitat urbana que no han ajudat gens a millorar la circulació en la ciutat. Només destinant alguns d’aquests superflus efectius a la seguretat pública dels voltants del Pinar, la inseguretat ciutadana disminuiria”
Garcia ha criticat que el PP es dedique a fer d’aquesta situació la seua particular bandera demagògica i arma de confrontació amb la Delegació del Govern Central, però a l’hora de la veritat, siga incapaç de complir amb les seus pròpies obligacions “ a la dreta sembla agradar-li que la gent es senta insegura, que li destrocen els vehicles, o no s’entén la seua passivitat després de setmanes de problemes. Després emprarà aquesta situació per responsabilitzar a altres administracions, quan és competència directa seua. I al final, davant la desprotecció, s’incitarà als veïns a que hagen de recurrir al serveis privats, on els amics dels que manen fan el seu negoci particular”.

El candidat d’Esquerra Unida a l’alcaldia, ha afirmat que és bàsic que s’implante una policia de barri i una policia específica per al Grau de Castelló, que controle tota la zona. Des d’EU es promourà una coordinació i planificació de seguretat entre la policia local (que al Grau el Govern del PP no l’ha dotat de mitjans i funcions adequades) amb la Nacional i Guàrdia Civil, aquests darrers dos cossos haurien de ser substituïts paulatinament per la política autonòmica encara per implantar. “ També promourem que els veïns del Grau no hagen d’anar a la dependències de la Policia Nacional per fer constància d’una denúncia, sino amb la idea d’una finestreta única, siga la tinença d’alcaldia del Grau qui gestione i tramite les denúncies. Un gestor com és el tinent d’alcalde del Grau ha de facilitar les gestions dels veïns del Grau i no passa-li la pilota als ciutadans”
ha exigit a totes les administracions que deixen de fer de la inseguretat ciutadana un instrument de confrontació partidista, i es comence a buscar solucions als problemes que està patint la ciutadania al respecte, com és el cas dels voltants del Pinar

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               


Respuestas (0)
  • » Carmelo Garcia demana a l’ajuntament incremente la seguretat en la part nord del Grau ( Pinar i volt « - eupv - 31/01/2007 11:30Volver al foro

Responder
Nombre / Nick
EMail
Subject / Titulo
Link a tu Web
Recibir un email cuando mi mensaje sea contestado
Mensaje