Borrar Mensaje EUPV

Fecha  25/01/2007 13:41
regallero@hotmail.com 

Procedente de:
   No mostrado/ Not shown

Navegador:
   Internet Explorer 6.x

Sistema Operativo:
   Windows XP

 
 


 EU CONFIA EN SER DETERMINANT A L’AJUNTAMENT PER FER FRONT A LA CORRUPCIÓ GENERALITZADA AL MUNICIPI
EU CONFIA EN SER DETERMINANT A L’AJUNTAMENT PER FER FRONT A LA CORRUPCIÓ GENERALITZADA AL MUNICIPI

El coordinador comarcal d’Esquerra Unida a la Plana Alta, Vicent Babiloni , ha informat aquest matí que la formació d’esquerres està tancant la candidatura municipal de la formació a la localitat d’Orpesa, la qual serà presentada en breu.
Babiloni ha destacat que és el primer cop que el partit d’esquerres concurrirà en solitari a aquesta localitat de la Plana Alta, amb una llista integrada per veïns i veïnes de la localitat, la majoria d’ells menors de 40 anys. “EU es presenta a Orpesa com un revulsiu per fer front a la corrupció generalitzada al municipi, han estat els propis veïns, farts d’un ajuntament completament postrat als interessos de les grans empreses, mentre la qualitat de vida i les dotacions públiques per a la població són inexistents”.
Des d’EU d’Orpesa, es pretén d’aquesta manera omplir el buit existent al municipi, i des d’un posicionament ferm i contundent, poder desplaçar de l’ajuntament a una sèrie de personatges que porten fent i desfent des de fa anys el futur del poble, i poder per fi, aplicar mesures polítiques pensant en la gent “ Tot i l’enorme moviment econòmic de la localitat, que es veu només en les estadístiques, la població està completament desatesa. A partir d’ara, esperem poder canviar. I veiem com la gent està farta, i reclama un canvi de govern, on EU serà determinant”
De moment, la formació ha obert un espai virtual http://esquerraunidaorpesa.blogspot.com/ i un correu [email protected], per replegar les aportacions ciutadanes.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               


Respuestas (0)
  • » EU CONFIA EN SER DETERMINANT A L’AJUNTAMENT PER FER FRONT A LA CORRUPCIÓ GENERALITZADA AL MUNICIPI « - EUPV - 25/01/2007 13:41Volver al foro

Responder
Nombre / Nick
EMail
Subject / Titulo
Link a tu Web
Recibir un email cuando mi mensaje sea contestado
Mensaje