Borrar Mensaje EUPV

Fecha  11/01/2007 10:40
regallero@hotmail.com 

Procedente de:
   No mostrado/ Not shown

Navegador:
   Internet Explorer 7.x

Sistema Operativo:
   Windows XP

 
 


 EU-CABANES AFIRMA QUE EL PP ESTÀ PREVARICANT AMB EL CAS DEL PROSTÍBUL DE LA N-340
EU-CABANES AFIRMA QUE EL PP ESTÀ PREVARICANT AMB EL CAS DEL PROSTÍBUL DE LA N-340

Després de no haver donat complida explicació en el passat ple ordinari de l’ajuntament de Cabanes, de per què s’havia concedit llicència d’activitats a un prostíbul precintat policialment, la resposta donada per escrit per l’alcalde de la localitat( i sense signar) al regidor d’EU, Carles Mulet, afirma que la Junta de Govern Local de Cabanes, va atorgar llicència d’activitat com a Hostal- Residència d’una estrella el passat dia 18 de desembre de 2006, i en base això va autoritzar el desprecintament del local .

Cal recordar com el canvi d’explotació del local ( de restaurant a prostíbul de carretera), va fer que en el seu moment que la Declaració d’Interés Comunitari per la qual es podia mantindre obert el restaurant, expirara. Tot i aixó, el club va continuar funcionant fins que a principis de 2005, per pressions de diverses Conselleries l’ajuntament procedeix a decretar un precintament policial, del aleshores “ Club Atenea”.
La clausura es va ocasionar per mantindre una activitat no acord amb la llicència donada. A finals del 2005, l’empresari que gestionava aquest prostibul sol•licita obrir de nou les instal•lacions, i l’equip de govern, accepta donar-li’l de nou com Hostal-residència d’una estrella; és a dir, per al que originàriament se li va donar la DIC en 1984, tot i saber que l’activitat que s’anava a mantindre era la d’un prostíbul. ( tal i com no deixa lloc a dubtes la publicitat de la inauguració.
Tot i ser advertits en el passat ple de que el comerç anava a exercir una activitat exactament la mateixa per la qual va ser precintat, han fet cas omís a l’advertència, estant possiblement incurrint en un delicte de prevaricació; al ser coneixedors que amb l’autorització del desprecintament s’anava a continuar amb una activitat inapropiada.
Aquesta permissivitat del PP local, xoca frontalment amb la caça de bruixes que es practica amb aquells comerços locals de gent que no simpatitza amb el PP “ hi ha qui sol•licita DIC per activitats respectuoses i se li denega, i ací, fins i tot s’eximeix de la necessitat de DIC i es desprecinta donant unes llicències d’activitat incorrectes, sent conscients del fet. ( més informació del cas a http://entescnpremsa.bloc.cat/post/3111/130690 )

+ info 616469869 Deixa el teu comentari a :
http://boards5.melodysoft.com/app?ID=EUPV
http://boards5.melodysoft.com/app?ID=cabanes Oficina Parlamentària d’Esquerra Unida Comarques de Castelló


Imagen:

http://bp0.blogger.com/_quCsYXxgIJg/RZIrePRQ2KI/AAAAAAAAAEQ/q5a_fP-pHQ0/s400/prostibul.jpg                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                


Respuestas (0)
  • » EU-CABANES AFIRMA QUE EL PP ESTÀ PREVARICANT AMB EL CAS DEL PROSTÍBUL DE LA N-340 « - EUPV - 11/01/2007 10:40Volver al foro

Responder
Nombre / Nick
EMail
Subject / Titulo
Link a tu Web
Recibir un email cuando mi mensaje sea contestado
Mensaje