Borrar Mensaje eupv

Fecha  2/02/2007 09:41
 

Procedente de:
   No mostrado/ Not shown

Navegador:
   Internet Explorer 7.x

Sistema Operativo:
   Windows XP

 
 


 EU-CABANES “EL PP LOCAL ACUDEIX A FITUR COM QUI VA A UN COMIAT DE SOLTER”
EU-CABANES “EL PP LOCAL ACUDEIX A FITUR COM QUI VA A UN COMIAT DE SOLTER”
Mulet lamenta que el PP malgaste els diners públic en una activitat que es converteix en un simple viatge de plaer.

El regidor d’Esquerra Unida a Cabanes, Carles Mulet, ha criticat avui, que la presència de Cabanes en Fitur, l’haja convertida el PP en una festorra particular, més pròpia d’un comiat de solter que no per promocionar el turisme a la localitat.
Mulet ha afirmat, que l’alcalde de la localitat, i junt al sèquit que sol portar, s’han especialitzat en la caça i captura del canapè, i sobre tot el vi d’honor, i aquesta diversió particular li està costant any rere any més d’un milió de les antigues pessetes al contribuent, sense presentar una marca creïble de promoció turística, i limitar-se a beneir els projectes dels grans PAI promoguts per una sola empresa. Des d’EU es ve criticant que la despesa i el contingut de l’stand local en Fitur, mai és informat a la resta de la corporació municipal, i només s’accedeixen a les factures si aquestes són fiscalitzades per EU.
Segons el regidor d’EU, la presència de Cabanes a Fitur es basa simplement en carta blanca a certs interessos empresarials com a única oferta turística, ja que totes les iniciatives municipals presentades per la formació de recuperació del patrimoni històric - artístic, rural, i de potenciació dels espais naturals entre altres, han estat rebutjats sistemàticament. “per tant, el poble de Cabanes tornarà enguany a pagar les fartades de llagostins que es pegaran en Fitur, quan seria molt més barat pagar-los-la a Vinaròs o les Cases d’Alcanar, i la fota amb la Igartiburu, també és més barata fer-la quan vinga a Orpesa. Els viatges de plaer se’ls haurien de pagar de la seua butxaca”.
Esquerra Unida considera que la falta d’un projecte integral de turisme a la localitat, fa que l’estar en un simple stand en la fira, amb un mapa del terme i un parell de fotografies, de segur que no comporta cap benefici, ni cap turista més al poble. “ Hem proposat en reiterades ocasions la potenciació d’un turisme alternatiu que tinguera al•licients; començant per la recuperació del patrimoni, al qual el PP sempre s’ha oposat, havent d’actuar només quan alguna conselleria li ho ha exigit per poder tirar endavant actuacions urbanístiques, cas de l’arc romà o la Torre la Sal. Hem demanat articular un pla per recuperar l’arquitectura civil disseminada; masos, arquitectura de l’aigua, sendes, etc, i sempre ho ha rebutjat. Hem proposat un pla per rentabilitzar el dos paratges naturals del poble com a font d’ocupació, i ens han dit que no, i una llarga llista de nos a tot el què hem vingut proposat, la seua alternativa sempre ha estat deiar a una sola empresa cobrir de formigó tot el terme, i plegar-se als seus interessos, i després, van a Fitur a vendre no-res, ja que estan deixant perdre tot allò de bo que té el poble, però sembla s’ho passen d’allò més bé, ja que tornen puntualment cada any, i en les fotos, la copeta en la ma mai falta.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               


Respuestas (0)
  • » EU-CABANES “EL PP LOCAL ACUDEIX A FITUR COM QUI VA A UN COMIAT DE SOLTER” « - eupv - 2/02/2007 09:41Volver al foro

Responder
Nombre / Nick
EMail
Subject / Titulo
Link a tu Web
Recibir un email cuando mi mensaje sea contestado
Mensaje