Borrar Mensaje eupv

Fecha  25/01/2007 13:29
regallero@hotmail.com 

Procedente de:
   No mostrado/ Not shown

Navegador:
   Internet Explorer 6.x

Sistema Operativo:
   Windows XP

 
 


 EUPV GRAVARÀ LES VIVENDES BUIDES AMB 9 EUROS DIARIS COM CATALUNYA I EUSKADI
EUPV GRAVARÀ LES VIVENDES BUIDES AMB 9 EUROS DIARIS COM CATALUNYA I EUSKADI

Marina Albiol, candidata d’Esquerra Unida a Les Corts assegura que “és primordial punxar la bombolla urbanística per a que el preu de l’habitatge baixe el 30% que està sobrevalorat”

El candidata d’EUPV a Les Corts per les comarques del nord, Marina Albiol, assegura que “entre les nostres prioritats està la de garantir un habitatge digne i assequible al 100% de la població, tal i com arreplega la constitució. Un dret bàsic a hores d’ara s’està trepitjant i que afecta especialment els joves i els sectors socials més desafavorits”.

“En aquests moments, l’OCDE calcula que els habitatges estan sobrevalorats en un 30%”, una situació de la que Albiol responsabilitza “a l’acord tàcit de les constructores per mantenir els alts preus i la manca d’intervenció de l’administració en el sector”.

Per això, “EU posarà en marxa una mesura semblant a la que s’estudia en aquests moments a Catalunya i Euskadi impulsada per les nostres federacions d’Esquerra Unida. Gravar les vivendes buides amb 9 euros diaris significaria traure al mercat bona part del 20% dels habitatges que romanen desocupats. També estudiarem la proposta del lloguer forçós de les vivendes buides a partir de la tercera residència”.

“Quan més sòl urbanitzable hi ha al mercat més alt és el preu de les cases i això es culpa de la Generalitat Valenciana que afavoreix l’especulació urbanística per enriquir a uns quants en contra dels interessos de la immensa majoria de la ciutadania”.

“Sens dubte –assegura Albiol– La connivència entre el PP i els especuladors per afavorir les comissions milionàries són la raó primera de l’alt preu dels habitatges”

València, 18 de gener de 2007
GABINET DE PREMSA EUPV                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                


Respuestas (0)
  • » EUPV GRAVARÀ LES VIVENDES BUIDES AMB 9 EUROS DIARIS COM CATALUNYA I EUSKADI « - eupv - 25/01/2007 13:29Volver al foro

Responder
Nombre / Nick
EMail
Subject / Titulo
Link a tu Web
Recibir un email cuando mi mensaje sea contestado
Mensaje