Borrar Mensaje eupv

Fecha  17/01/2007 13:17
regallero@hotmail.com 

Procedente de:
   No mostrado/ Not shown

Navegador:
   Internet Explorer 7.x

Sistema Operativo:
   Windows XP

 
 


 GARCIA “EN LLOC DE CIMERES D’ALCALDES DE DRETA, FABRA HAURIA DE PENSAR EN MILLORAR LA QUALITAT DE VIDA DELS SEUS VEÏNS
GARCIA “EN LLOC DE CIMERES D’ALCALDES DE DRETA, FABRA HAURIA DE PENSAR EN MILLORAR LA QUALITAT DE VIDA DELS SEUS VEÏNS
EU REITERA QUE LA PETICIÓ DE L’AVE ÉS NOMÉS PER CAMUFLAR EL FRACÀS DELS ANYS DE GOVERN
El candidat a l’alcaldia de Castelló per Esquerra Unida, Carmelo Garcia, ha afirmat avui que la ciutadania de la ciutat s’ha de rebel•lar davant la presa de pèl que significa organitzar cimeres pro-AVE a Castelló per fer precampanya política, imentr,e a nivell municipal no atendre a les necessitats de la població “ Alberto Fabra hauria d’explicar quan ens costarà aquesta cimera d’alcaldes de dreta a les arques municipals, i, abanda de per fer-se la foto, per a què valdrà”
Garcia ha recordat que “les persones ens movem diàriament des de les nostres cases fins al lloc de treball, estudi, oci, logístic (compres diverses)Totes les persones han de tindre el dret de poder moure's en tots els àmbits en les mateixes condicions que la resta, independentment de la seua situació física.”
Per a vertebrar el País Valencià hem d'aconseguir que les comunicacions entre el sud d'Alacant i el nord de Castelló, entre Castelló i els pobles de l'interior es pogueren fer d'una forma ràpida i còmoda des d'una base principalment de transport públic (tren, tramvia, metre), combinat amb autobús, microbús, taxi i cotxes privats. Per a això tant RENFE (ADIF) com la Generalitat han d'invertir a crear una xarxa Autonòmica de transport públic i que Vinaròs i Benicarló estiguen més prop de Castelló que de Tarragona, Morella estiga més prop de Castelló que de Terol, que Segorbe estiga més prop de Castelló que de Terol. Cal vertebrar les comarques de Castelló.
Segons l’alcaldable ecosocialista, a nivell de País Valencià hi ha el Pla Estratègic d'Infraestructures (PEI), . pla a llarg termini que s'ha plantejat fer una forta inversió en infraestructures de transport públic tant en l'àrea metropolitana de València (més de 200 Km.), com l'àrea metropolitana d'Alacant (més de 100Km.), mentres per a Castelló, el nostre Alcalde ha aconseguit un trolebús que farà el trajecte UJI-Corte Inglés. Sense pretendre ser un partit localista i curt de mires, des d'EUPV-CS plantegem tant al President de la Generalitat Francisco Camps com a l'alcalde de Castelló Alberto Fabra, que l'àrea metropolitana de Castelló (Benicàssim, Orpesa, Borriol, Vil.lareal, Almassora, Borriana, …etc.) siga el 3r focus en inversions en Infraestructures de tot el País Valencià, i açò se l'exigim a Camps ara, no ho ha sabut reivindicar-lo Alberto Fabra i ho plantejarem al nou Govern Autonòmic progressista que isca el pròxim mes de maig del 2007. Si l'àrea metropolitana de Castelló comprén uns 350.000 habitants exigim i exigirem una inversió en infraestructures proporcional a la dita població. L'actual trolebús és més prompte una trolabús, que suposa una inversió ridícula respecte al que necessita Castelló per a vertebrar l'àrea metropolitana.
Garcia ha recordat que allò que necessita Castelló, i sobre el qual Fabra no opina, és un tramvia, trens de rodalia, autobusos ecològics (elèctrics, gas natural) que comuniquen d'una forma ràpida els diferents pobles de l'àrea metropolitana de Castelló és bàsic per a comunicar-nos i per a diversificar la pressió urbanística d'algunes poblacions limítrofes.


                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               


Respuestas (0)
  • » GARCIA “EN LLOC DE CIMERES D’ALCALDES DE DRETA, FABRA HAURIA DE PENSAR EN MILLORAR LA QUALITAT DE VI « - eupv - 17/01/2007 13:17Volver al foro

Responder
Nombre / Nick
EMail
Subject / Titulo
Link a tu Web
Recibir un email cuando mi mensaje sea contestado
Mensaje