Borrar Mensaje EUPV

Fecha  12/01/2007 11:54
regallero@hotmail.com 

Procedente de:
   No mostrado/ Not shown

Navegador:
   Internet Explorer 7.x

Sistema Operativo:
   Windows XP

 
 


 GARCIA PLATEJA REUNIR-SE AMB FABRA, CALLES I NOMDEDEU EN LES PROPERES SETMANES
GARCIA PLATEJA REUNIR-SE AMB FABRA, CALLES I NOMDEDEU EN LES PROPERES SETMANES
EU-CASTELLÓ PRETÉN UNA CAMPANYA ELECTORAL BASADA EN PROPOSTES I NO EN DESQUALIFICACIONS DE L’ADVERSARI.

El gabinet de campanya d’EU a Castelló, s’ha adreçat durant aquesta setmana als candidats a per a l’alcaldia de la ciutat de les altres formacions polítiques, per tal de tindre imminentment una reunió amb el candidat d’EU, Carmelo Garcia.
Els alcaldables del PSPV-PSOE i BNV, Juan Maria Calles i Enric Nomdedeu respectivament, ha respost afirmativament a la invitació, i el candidat del PP, Alberto Fabra, encara no ha contestat. Garcia, a més de donar a conèixer els punts forts del programa electoral de la formació, demanarà un acord entre els candidats per que la campanya electoral es centre en la mesura del possible en una activitat didàctica on cada formació explique i defense les seues propostes electorals, i no basar-la en la desqualificació i atac al contrincant “ la ciutadania està farta de tant insult, desqualificació i atac personal entre la classe política, i eixes esgotament fa que gran part de l’electorat tinga autèntica aversió a la tasca dels polítics, i no tinga el més mínim interés per escoltar què se li diu”.
Aquesta realitat, segons Garcia, provoca un descrèdit dels dirigents polítics, i a la llarga, una desconfiança en les institucions que per a bé o per a mal són les que han de prendre les decisions polítiques que afectaran a tots per igual . Per aixó, el dirigent ecosocialista proposarà que el debat s’intente dur cap a propostes concretes, “ la gent agrairà si li parlem del remei que proposem per als seus problemes diaris; per saber què faríem cada opció política si tinguérem el govern local . Eixa és l’eina que millor ajudarà a la població a triar entre quina de les opcions polítiques representa millor el seu punt de vista. Sabem perfectament que el titular fàcil de cara a la premsa és poder dir una barbaritat del contrincant polític, però nosaltres anem a basar el nostre discurs en les nostres propostes.”
+ info 605446821

Deixa el teu comentari a : http://boards5.melodysoft.com/app?ID=EUPV
Oficina Parlamentària d’Esquerra Unida Comarques de Castelló
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               


Respuestas (0)
  • » GARCIA PLATEJA REUNIR-SE AMB FABRA, CALLES I NOMDEDEU EN LES PROPERES SETMANES « - EUPV - 12/01/2007 11:54Volver al foro

Responder
Nombre / Nick
EMail
Subject / Titulo
Link a tu Web
Recibir un email cuando mi mensaje sea contestado
Mensaje