Borrar Mensaje eupv

Fecha  13/01/2007 19:27
regallero@hotmail.com 

Procedente de:
   No mostrado/ Not shown

Navegador:
   Internet Explorer 6.x

Sistema Operativo:
   Windows XP

 
 


 LA MILITÀNCIA D’ESQUERRA UNIDA RATIFICA AMB UN 77,52% DE VOT FAVORABLE L’ACORD DEL COMPROMÍS PEL PAÍS VALENCIÀ
LA MILITÀNCIA D’ESQUERRA UNIDA RATIFICA AMB UN 77,52% DE VOT FAVORABLE L’ACORD DEL COMPROMÍS PEL PAÍS VALENCIÀ

La coordinadora de la formació, Glòria Marcos, ressalta que tots els militants han pogut participar en la decisió i augura el final del govern del PP a la Generalitat

RESULTATS DE LES 5 TAULES DE CASTELLÓ, EN TOTAL: 82,7% SI, 10,8% NO, 6,5% NO

La militància d’Esquerra Unida ha donat el seu vist-i-plau aquest matí en referèndum a l’acord del Compromís pel País Valencià entre aquesta força política i el Bloc Nacionalista Valencià (BNV), Els Verds del País Valencià, Els Verds-Esquerra Ecologista i Izquierda Republicana per presentar-se conjuntament a les properes eleccions autonòmiques. En total, el sí a l’acord ha obtés un suport del 77,52%.

Al 94% de l’escrutini, al voltant de les 17,00 hores de la vesprada, havien emés el seu vot un total de 1619 persones, el que significa el 60,3% del cens total (2838 militants amb dret a vot). Els resultats definitius, amb l’escrutini dels set col•legis electorals pendents i de la revisió de les actes, es donaran a conèixer al llarg de la setmana. També al llarg dels propers dies es donaran més detalls sobre els resultats per col•legis i circumscripcions electorals.

Els resultats provisionals són els següents:

Vots a favor: 1255 (77,52%)
Vots en contra: 330 (20,38%)
Vots en blanc: 30 (1,85%)
Vots nuls: 4

La coordinadora d’Esquerra Unida, Glòria Marcos, ha ressaltat que “tota la militància ha pogut participar d’aquesta decisió, en un mecanisme de referèndum únic entre les forces polítiques del País Valencià i que comporta posar en marxa mecanismes reals de democràcia participativa”.

“Ara, ens queda a la direcció posar tots els esforços i tota la il•lusió en dur a bon port el que ha estat una decisió sobirana de la militància de la nostra formació”, va afegir, i va mostrar la seua confiança en què l’acord del Compromís pel Valencià “siga una eina potent i il•lusionant per mobilitzar vot, per donar confiança a l’electorat desencantat i, sobretot, transmetre a la societat que hi ha unes altres formes de fer política i que és possible un gir d’esquerres a les institucions valencianes que redundarà en benefici de les qüestions socials, de la recuperació dels serveis públics, de la protecció del territori i de l’impuls a la nostra llengua i cultura”.

“En acabar, el que estem dient és que ens aproximem al final del govern del PP al front de la Generalitat Valenciana”, conclogué.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               


Respuestas (0)
  • » LA MILITÀNCIA D’ESQUERRA UNIDA RATIFICA AMB UN 77,52% DE VOT FAVORABLE L’ACORD DEL COMPROMÍS PEL PAÍ « - eupv - 13/01/2007 19:27Volver al foro

Responder
Nombre / Nick
EMail
Subject / Titulo
Link a tu Web
Recibir un email cuando mi mensaje sea contestado
Mensaje