Borrar Mensaje eupv

Fecha  25/01/2007 13:25
regallero@hotmail.com 

Procedente de:
   No mostrado/ Not shown

Navegador:
   Internet Explorer 6.x

Sistema Operativo:
   Windows XP

 
 


 MULET “ AMB ELS DESFALCOS DE MUNDO ILUSIÓN, EL PP POT ESTAR PAGANT LES EDICIONS DE “PEONIA”
MULET “ AMB ELS DESFALCOS DE MUNDO ILUSIÓN, EL PP POT ESTAR PAGANT LES EDICIONS DE “PEONIA”
EU RECLAMA UNA AUTORIA SOBRE TOT EL QUE ES DUU GASTAT AMB EL PART TEMÀTIC VIRTUAL

El candidat a autonòmic d’Esquerra Unida , Carles Mulet, ha afirmat aquest matí, que existeixen sobrades sospites sobre el finançament de les publicacions fabristes per part de l’editorial Peonia, propietat del periodista Jesus Montesinos. Peonia ha estat l’encarregada de publicar el llibre d’Alberto Fabra, presentat aquesta setmana passada, i ha anunciat la imminent presentació d’un altre llibre donant la seua peculiar versió del Cas Fabra.
Mulet ha recordat com aquesta empresa, sense cap tipus d’oferta pública, va rebre en juliol passat, un contracte 40.000 € per fer les tasques de consultoria i anàlisi de mercat del Parc Temàtic Mundo Ilusión, havent sigut constituïda en abril del 2006, i inscrita en el registre sols un més abans de rebre el sucós contracte. Tot i que el Consell porta durant anys contractant assessories internacionals per a fer suposats estudis de viabilitat del parc que mai s’atreveixen a publicar; i fins ara el projecte nada en la més absoluta virtualitat.
Aquest contracte, que el PP va intentar mantindre en la foscor, va suscitar des del principi tot tipus de sospites; perquè seria l’enèsim encarregat quan sembla que ja tothom, inclòs el promotor del PAI Mundo Ilusión, donen per fer la creació de parc temàtic. I també, pel fet de ser una empresa de nova creació, sense cap tipus d’experiència en el sector de les consultories tècniques. Possiblement, no haja estat l’únic contracte amb el qual s’haja afavorit a l’empresa.
A més de pagar els favors polítics del peculiar periodista ultracossiero, segons el representant d’EU, es podria donar el cas de finançar d’aquest manera les publicacions del llibres dels Fabra. “ Fa falta una auditoria de tot el què s’ha gastat l’administració pública amb el projecte virtual de Mundo Ilusión, del qual només s’en recorden quan volen donar cobertura legal per atracar a les arques púbiques. Ens agradaria vore en què ha gastat el senyor Montesinos els 40.000 € dels nostres impostos que el PP li han donat, i si el suposat anàlisi de mercat que havia de fer no existeix, aleshores quedarà clar que eixe era el preu que els Fabra li havien de pagar pels favors mediàtics prestats i/o una manera encoberta de finançar les particular hagiografies personals del “pequeño” i del “ gran” Fabra, amb els diners de tots”.
Mulet ha demanat conèixer si existeixen altres contractes de l’ajuntament, Diputació o Consell amb l’empresa, i ha recordat que l’empresa “Kosmopolitan Comunicación” directament vinculada amb Montesinos, ha rebut també fa poc contractes de l’ajuntament per fer estudis sobre el Mercat del Dilluns, també sense cap tipus d’oferta pública “ hem d’acabar amb aquest saqueig als nostres diners per pagar estòmecs agraïts”
+ info 616469869 deixa el tu comentari a : http://boards5.melodysoft.com/app?ID=EUPV
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               


Respuestas (0)
  • » MULET “ AMB ELS DESFALCOS DE MUNDO ILUSIÓN, EL PP POT ESTAR PAGANT LES EDICIONS DE “PEONIA” « - eupv - 25/01/2007 13:25Volver al foro

Responder
Nombre / Nick
EMail
Subject / Titulo
Link a tu Web
Recibir un email cuando mi mensaje sea contestado
Mensaje