Borrar Mensaje eupv

Fecha  26/01/2007 09:20
regallero@hotmail.com 

Procedente de:
   No mostrado/ Not shown

Navegador:
   Internet Explorer 7.x

Sistema Operativo:
   Windows XP

 
 


 SIXTO SALVADOR, CANDIDAT D´EU PER A L´ALCALDIA DE NULES.
SIXTO SALVADOR, CANDIDAT D´EU PER A L´ALCALDIA DE NULES.
L´actual regidor d´EU va rebre el suport unànime del col•lectiu local per encapçalar la candidatura municipal.

El regidor d´Esquerra Unida a Nules, Sixto Salvador Casinos, tornará a encapçalar la candidatura municipal de la formació en les properes eleccions municipals. Així ho va decidir l´assemblea del col•lectiu local, per unanimitat dels seus membres.

EU de Nules ha optat per tornar a confiar en la persona de Sixto Salvador, després d´una “legislatura” convulsa al poble de Nules. El regidor d´EU ha mantingut la coherència política i institucional davant de l´espectacle lamentable oferit pel conjunt de la classe política nulera. La posició crítica front els desgavells que s´han produït a diari a l´Ajuntament de Nules, no han minvat el sentit comú, la capacitat de proposta, de compromís pel poble, d´EU i del seu regidor. De fet, Esquerra Unida s´ha mantés, i en plena crisi institucional, com a referent de la defensa de les qüestions que afecten de manera directa als ciutadans i ciutadanes, reflectant-se eixe fet de manera directa en la quantitat i la qualitat de les propostes i mocions presentades durant estos anys a l´Ajuntament de Nules. Aquesta experiència i coherència de Sixto Salvador al front del grup municipal esdevé el principal aval de cara a l´electorat.

La formació confia en ampliar notablement l´espai electoral a la localitat, i es preveu que el paper d´EU serà determinant i fonamental per a la conformació d´un govern progressista al poble de Nules. La situació política de Nules augura un futur sense majories absolutes, i és en eixe context on Esquerra Unida pot convertir-se en la clau d´una opció de govern diferent, dialogant, participativa i al servei de la ciutadania.
Durant les properes setmanes, Esquerra Unida concretarà la conformació de la resta de la candidatura encapçalada per Sixto Salvador, destacant-se la presència creixent de dones i joves compromesos amb el nostre poble i la seua transformació social i política.

El ja oficialment alcaldable de Nules, Sixto Salvador, ha agraït el suport de la formació, i ha mostrat la satisfacció i il•lusió per poder treballar durant quatre anys més, per una ciutat millor per a tots i totes. Igualment, la formació està elaborant les línies del que serà el seu programa, en el qual es convida a treballar a tota la ciutadania fent aportacions inclús a través del correu electrònic [email protected]. El programa electoral, que es presentarà pròximament, incidirà de manera especial en la necessitat d´un urbanisme sostenible, participatiu, democràtic i racional, que estiga al servei dels veïns i veïnes i no dels interesos econòmics d´uns pocs. Esta qüestió adquireix una rellevància major ja que en breu deu iniciar-se la revisió del PGOU. Per altra banda, el programa electoral d´Esquerra Unida plantejarà com a prioritat absoluta, i com a columna vertebral de totes les seues propostes, la consecució d´una política de participació ciutadana real i efectiva per que els ciutadans i ciutadanes puguen decidir sobre les coses que els afecten.


Nules, 26 de gener de 2007.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               


Respuestas (0)
  • » SIXTO SALVADOR, CANDIDAT D´EU PER A L´ALCALDIA DE NULES. « - eupv - 26/01/2007 09:20Volver al foro

Responder
Nombre / Nick
EMail
Subject / Titulo
Link a tu Web
Recibir un email cuando mi mensaje sea contestado
Mensaje