ugt     Fecha  10/11/2011 18:32 
Host: No mostrado/ Not shown    IP: No mostrado/ Not shown    Sistema: Windows NTVolver al foro Responder Re: delegats de prevencio   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje

Ens complau saber que aquest fòrum es llegeix també en el "més enllà", jeje...no esperavem arribar tant lluny amb la nostra tasca de difusió informativa.
Dit això i feta la broma, indicar-te que hauries de dirigir-te a la presidència del C.E. o bé, als sindicats que tenen membres en el Comitè De Seguretat i Salut per fer-los arribar la teva pregunta, ja que malhauradamente, nosaltres no en tenim cap de delegat. Els sindicats APIHC, AIPS i CCOO "han tingut a bé" repartir-se els 8 delegats entre ells (3,3 i 2 respectivament) i deixar als altres 4 sindicats sense representació en aquest Comité que vetlla per la seguretat i salud dels treballadors. Així doncs, com a gran entenedor que ets (o eres),no et costarà gaire entendre la manca d'equitat en el repartiment dels delegats, ni la repercussió que tindrà sobre aquest órgan, especialment perquè t'he de dir que la UGT compte amb dos Técnics Superiors en Prevenció de Riscos Laborals titulats, és a dir, màxims coneixedors de la matèria en qüestió. Així doncs, preguntal's-hi a ells els noms que demanes i de pas, perquè no, quína formación tenen en PRL.
Salutacions,
UGT HCP
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
 


Respuestas (0)
 
    delegats de prevencio - nicolas tesla - 10/11/2011 10:52
      » Re: delegats de prevencio « - ugt - 10/11/2011 18:32


Volver Responder
 

Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen
 


Mensaje