Joaquim Alfaro    jalfaro@clinic.ub.es Fecha  15/03/2010 14:52 
Host: No mostrado/ Not shown    IP: No mostrado/ Not shown    Sistema: Windows XPVolver al foro Responder Re: manifiesto conjunto UGT-CCOO-AIPS   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>Bon día!
Segurament tard, pero ja diuen "millor tard que mai" utilitzo una notificació antiga pero important per fer-vos arrivar un missatge que personalement crec que us tinc que fer arrivar.

Habitualment soc crític amb els sindicats en general. Les lineas d'acció no sempre em semblen les milors, pero en especial, per la manca d'unitat que crec que es greu i molt important. Fa uns dies aprofitant un mail que ens vareu enviar, ja vaig fer-vos unes reflexions en aquest sentit.

Avui pero la intenció es diferent. Avui vull agrair-vos la gestió que vareu fer conjuntament amb AIPS i CC.OO. que va propiciar l'acord del dia 28 de Gener.
Probablement no es el millor, ni tampoc la via judicial es la millor forma, pero a vegades no hi ha més que fer les coses de la manera que sembla que obliguen a fer-se. Una cosa es somniar un mon ideal i un altre viure la realitat del día a día.
No deixare de ser crític, en especial amb el tema de la manca d'unitat. Pero per mantenir una postura crítica desde le que crec que es sentit comú, la fidelitat al sentit comú fa precís mostrar agraiment en certs moments, i pot ser en aixó hem estat gassius en excès. No puc permetre que l'orgull pugui més que el sentit comú, si ho permeto .....deixo de ser honest.

Vull fer-vos arrivar l'agraiment per aquesta gestió que ens a permés tenir el que es nostre i prorrogar el conveni anterior, fent que estiguem una meca menys penjats del que estavem abans d'arrivar als acords de Gener. Ja se que el futur no es fácil, pero ja que en ocasions us critiquem, ara es just que us agraim una gestió que ha estat un benefici clar per tots en general.
Espero que això us animi per la feinada que us espera per endevant. No soc l'unic que ha pensat que això a estat bé.

Sempre tendim a ser crítics i fer crítica, pero es just veure el positiu i agrair-ho. no se que faré la propera ocasió, pero avui, es avui.
Disculpeu les meves reflexions i gràcies.
Joaquim, un treballador del Clínic
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
 


Respuestas (0)
 


Volver Responder
 

Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen
 


Mensaje