UGT     Fecha  18/09/2012 17:03 
Host: No mostrado/ Not shown    IP: No mostrado/ Not shown    Sistema: Windows NTVolver al foro Responder Reunió amb la Direcció   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
La Direcció General de l'Hospital ha rebut avui a una representació del Comité d'Empresa qui ha manifestat el seu rebuig a la mesura de retirar-nos la paga extra de nadal i al mateix temps els hem sol·licitat que es compensi aquesta pèrdua el més aviat possible i en la forma que pactem.

La Direcció, malgrat afirmar que està fent el possible per tal de trobar una solució al problema, ha manifestat però que, aquésta (la solució) excedeix al seu àmbit competencial i sobre tot finançer i és per això que en el moment que la situació els ho permetís, es retornarien aquests diners.

Conseqüentment, la valoració que fem en aquest moment és la mateixa que hem consensuat el Comitè d'Empresa: Hi ha una via oberta de negociació a la recuperació d'aquest expoli salarial que se'ns impossa. Les mesures de força i mobilitzacions que s'adoptaran estaran en funció dels resultats que s'obtinguin d'aquesta negociació.

Us seguirem informant

UGT Clínic                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 


Respuestas (0)
 
    » Reunió amb la Direcció « - UGT - 18/09/2012 17:03


Volver Responder
 

Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen
 


Mensaje