jogo bonito     Fecha  6/08/2020 01:03 
Host: 83.61.67.233    IP: 83.61.67.233    Sistema: Windows NT


Volver al foro Responder que no   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>>Y si. Llaverola se levanta a las 5 de la mañana para ir a trabajar . Además debe ser trabajador porque trabaja en una empresa de basuras. Pesando basuras concretamente . Así q de profesionales de hoquei nada de nada, eso déjalo para otros deportes , en hoquei eso es una utopía
>
>Cierto.La base del hockey patines catalana produce tal cantidad de jugadores de alto nivel que la competencia entre ellos para ocupar plaza en las plantillas de OKLiga y Plata hace que fichen los que estan dispuestos a jugar por menos salario. Muchos de los mejores jugadores optan por quedarse cerca de casa en clubes de Nacional Catalana. Algunos de ellos pagan mejor y tienen mejor nivel que muchos de OK Plata, pues ahorran mucho en viajes y tasas, y los jugadores pueden jugar a alto nivel y estudiar o trabajar.

no fotem cosmic!

fa temps que fas servir arguments que no s'ajusten a la realitat.

1.- no és veritat que nacional té més nivell que Okplata.

2.- no és veritat que la cantera catalana produeixi tanta quantitat de jugadors d'alt nivell, precisament, des de fa uns 10 anys la quantitat és el que va a la baixa. hi ha alt nivell, però cada cop és més escàs.

3.- no és veritat que molts dels millors jugadors prefereixen jugar a Nacional...quins jugadors són aquests? però en quin món vius?

pocs, per no dir cap equip de Nacional Catalana té més nivell que la gran majoria d'equips catalans d'okplata (i feina tindrien amb molts equips de fora de Catalunya.

el nivell de joc a Nacional Catalana no és d'alt nivell, les propostes de joc són més aviat fluixes. en canvi, segueix sent una excel.lent categoria per a foguejar gent jove: júniors i juvenils

La meva sensació és que veus (i has vist) molt pocs partits d'Okplata i Oklliga. els ritmes de partit són infinitament molt superiors als que es veuen a Nacional Catalana. No tenen res a veure.

la comparació a un partit pot aguantar-se, però a 16 -20 partits per temporada rotundament no.

mira les plantilles dels equips punters okplata de la darrera temporada: Vendrell, Alcoi, St. Cugat, Barça B, Maçanet, Alcobendas, St. Just, Mataró, Manlleu, Vilafranca, Compañia, Arenys de Munt, Alpicat, Liceo B....en fin, no hi ha equips a Nacional que haguéssin pogut competir tot l'any, potser el Capellades hagués fet un paper digne perquè estava fent una temporada molt bona, però no ho tinc gens clar.

Cerdanyola, Congrés i Piera molt justets per competir amb okplata...i la resta d'equips punters a Nacional Catalana van ser equips filials amb gent jove com el Barça C, Manlleu B, Noia B o Voltregà B tots ells clarament inferiors als seus respectius primers equips que estant a Oklliga o Okplata i tenint present que molts d'aquests filials són realment competitius a Nacional perquè la gent jove que juga a primers equips baixen a fer Nacional de tant en tant...no són jugadors de Nacional sinó de categoria superior.

es que a Nacional no hi havia millors jugadors veterans - sèniors que els que hi ha a l'Alcoi, St. Cugat, Maçanet, Vendrell o Mataró ni gent jove amb més nivell del que hi havia a l'Arenys, Barça B, Manlleu o Liceo B...en quin món vius?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
 

Respuestas (2)