Enclusa't     Fecha  22/08/2017 17:30 
Host: 79.146.90.189    IP: 79.146.90.189    Sistema: MacOS


Volver al foro Responder Re: 45 segons passiu   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>>>>>>>A Portugal tindran un mercador per comptabilitzar els 45 segons per atacar.
>>>>>>>Ara la pregunta del milió. Quan ho faran a OKLiga?
>>>>>>>Paniagua posa't al dia.
>>>>>>El problema no es el paniagua dino que aixo com sempre u pagarem els clubs
>>>>>
>>>>>Des del minut 1 que es va implanar la norma del passiu s'hauria d'haver col·locat marcadors d'aquest tipus als pavellons. Mínim OK lliga, 1era Espanyola i Nacional Catalana.
>>>>tens tota la rao, ja fa unes poques temporades que ho sento a dir aixo , pero clar val calers...
>>>
>>>A veure, si us plau. No em puc creure que un club d'OK lliga, Nacional Espanyola, Nacional Catalana pugi fer una inversió de mínim 500 €, per uns marcadors d'aquests tipus. Clubs de bàsquet de categpries de Primera Catalana i fins i tot Segona Catalana en tenen. I l'època que va començar aquesta norma, encara hi havia una mica d'abundància econòmica. No busquem excuses tontes i barates que no m'ho crec. És qüestió de voluntat.
>>>
>>>Aquí tens un exemple i pots buscar-ne més per internet.
>>>
>>>http://www.voltronic.net/marcadores-electronicos-deportivos.html
>>
>>
>>No sé que te piensas que es la OKLIGA y PRIMERA NACIONAL ESPAÑOLA Y CATALANA, y el hockey en global, pero te contesto yo, que estoy vinculado a un club que ha jugado muchos años en primera nacional española y ok liga --> No, no nos podemos permitir gastar-nos 500€ por un marcador, hay jugadores que dejan de cobrar meses por la economía de sus clubes...
>
>Tu mateix t'has quedat retratat. Estàveu a OK lliga i Nacional Espanyola i ara deveu estar ensorrats per pèssima gestió. Segur que sou el tipus de club que promet molt i a l'hora de la veritat res de res. Però vosaltres no sou un club tipus.
>
>Un club tipus amb gent amb ganes de treballar, pot trobar els 500 €, amb més o menys esforç. Com he dit, clubs de bàsquet de Primera i Segona Catalana tenen marcadors de possessió i ni de bon tros estan millor econòmicament que un club OK lliga, Nacional Espanyola i Nacional Catalana. Alguns jugadors paguen per jugar en aquestes categories.
>
>Un marcador de possessió són 500 € que els pagues una vegada i el marcador et pot durar entre 10-15 anys, segons el cuidis. Així que deveu estar ben arreglats vosaltres.
>
>Si segons tu, l'hoquei està com està, serà per gent com vosaltres que es fot a les juntes pels seus fills/es o per sortir a la foto, però per arremangar-se poc. Això sí, vendre fum i llavors no podem pagar nòmines, ni marcadors de possessió.

Madre mía, el Bartomeu de turno, el hombre gestión que ahorra de todas partes!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (2)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje