Trump     Fecha  23/08/2017 14:32 
Host: 185.192.182.234    IP: 185.192.182.234    Sistema: Desconocido/Unknown


Volver al foro Responder Re: 45 segons passiu   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>>>>>>>>A Portugal tindran un mercador per comptabilitzar els 45 segons per atacar.
>>>>>>>>Ara la pregunta del milió. Quan ho faran a OKLiga?
>>>>>>>>Paniagua posa't al dia.
>>>>>>>El problema no es el paniagua dino que aixo com sempre u pagarem els clubs
>>>>>>
>>>>>>Des del minut 1 que es va implanar la norma del passiu s'hauria d'haver col·locat marcadors d'aquest tipus als pavellons. Mínim OK lliga, 1era Espanyola i Nacional Catalana.
>>>>>tens tota la rao, ja fa unes poques temporades que ho sento a dir aixo , pero clar val calers...

El
>>>>
>>>>A veure, si us plau. No em puc creure que un club d'OK lliga, Nacional Espanyola, Nacional Catalana pugi fer una inversió de mínim 500 €, per uns marcadors d'aquests tipus. Clubs de bàsquet de categpries de Primera Catalana i fins i tot Segona Catalana en tenen. I l'època que va començar aquesta norma, encara hi havia una mica d'abundància econòmica. No busquem excuses tontes i barates que no m'ho crec. És qüestió de voluntat.
>>>>
>>>>Aquí tens un exemple i pots buscar-ne més per internet.
>>>>
>>>>http://www.voltronic.net/marcadores-electronicos-deportivos.html
>>>
>>>
>>>No sé que te piensas que es la OKLIGA y PRIMERA NACIONAL ESPAÑOLA Y CATALANA, y el hockey en global, pero te contesto yo, que estoy vinculado a un club que ha jugado muchos años en primera nacional española y ok liga --> No, no nos podemos permitir gastar-nos 500€ por un marcador, hay jugadores que dejan de cobrar meses por la economía de sus clubes...
>>
>>Tu mateix t'has quedat retratat. Estàveu a OK lliga i Nacional Espanyola i ara deveu estar ensorrats per pèssima gestió. Segur que sou el tipus de club que promet molt i a l'hora de la veritat res de res. Però vosaltres no sou un club tipus.
>>
>>Un club tipus amb gent amb ganes de treballar, pot trobar els 500 €, amb més o menys esforç. Com he dit, clubs de bàsquet de Primera i Segona Catalana tenen marcadors de possessió i ni de bon tros estan millor econòmicament que un club OK lliga, Nacional Espanyola i Nacional Catalana. Alguns jugadors paguen per jugar en aquestes categories.
>>
>>Un marcador de possessió són 500 € que els pagues una vegada i el marcador et pot durar entre 10-15 anys, segons el cuidis. Així que deveu estar ben arreglats vosaltres.
>>
>>Si segons tu, l'hoquei està com està, serà per gent com vosaltres que es fot a les juntes pels seus fills/es o per sortir a la foto, però per arremangar-se poc. Això sí, vendre fum i llavors no podem pagar nòmines, ni marcadors de possessió.
>
>Madre mía, el Bartomeu de turno, el hombre gestión que ahorra de todas partes!

El problema potser no es tant el cost del marcador com que s'hauria d'incorporar algú (arbitre suposo) que el faci anar ... aquest seria el sobrecost inassumible, entenc jo                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (1)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje