Assistent    assistent@gmail.com Fecha  19/07/2017 16:43 
Host: 83.36.227.143    IP: 83.36.227.143    Sistema: Windows NT


Volver al foro Responder Re: 1a espanyola   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>>Deixant a banda l'ok lliga que no te culo, guanyara el barça in secula seculorum, creieu que sera mes interesant seguir la 1a esp, amb els derbis vilanova, vilafranca, calafell...si es tant ajustada amb punts com l'any passat pot ser divertit...que opineu
>
>Jo crec que serà similar a l'any passat, molta igualtat entre tots els equips i poca diferència de punts entre les posicions d'ascens i de descens. Segur que serà entretinguda!

Encara amb molts equips per tancar fitxatges, de moment la veig molt igualada a la part de dalt. Els 3 que han baixat els veig forts, sobretot Manlleu amb molt potencial i Alcobendas amb plantilla un pèl més compensada que Vilafranca, encara que els tres tenen bon equip. Sant Cugat estarà allà lluitant com cada any i és opció clara per pujar. I per mi la revelació d'aquest any serà l'Alpicat, crec que lluitarà seriament per l'ascens.

Tordera i Mataró també estaran de mitja taula en amunt. Com dieu crec que les posicions quedaran separades per pocs punts.

Els que sí que veig amb plantilles inferiors a l'any passat són Sant Feliu, Calafell i Vilanova, encara que els dos últims amb millors entrenadors. Shum es una incògnita, bons fitxatges però falta veure com acaben de compensar la plantila.

Dels que pugen, Taradell no crec que tingui massa problemes en salvar-se i Rivas i Jolaseta faran el que puguin...                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (1)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje