Marc...per joan miquel    frodo257@hotmail.com Fecha  5/02/2018 18:36 
Host: 84.78.18.253    IP: 84.78.18.253    Sistema: Windows 95


Volver al foro Responder Re: Arbitres   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>>>>>La meva pregunta es... qui valua als arbitres? Qui decideix si poden arbitrar o no? Perque avui he vist un partit a sant just-palafrugell en lliga preferent on un arbitre no xiulava res de res... en lliga preferent hi ha arbitres que NO hi poden estar perque perjudiquen al no tindre ni idea... ha estat una vergonya i avui ha estat el sant just pero un altre dia pot ser qualsevol altre equip.
>>>>
>>>>Malauradament no només això, sinó que també a els partits en gran mesura estan en les mans de l'àrbitre, poden fer i desfer al seu gust...
>>>
>
>>>Estic completament d acord amb vosaltres, el hoquei d avui dia es massa protagonista l arbitre, es una pena per el nostre esport, a part tambe hi ha algun arbitre q a sobra agafa les formes de fer les coses, amb posat xulesc i aixo encara es pitjor, ho canvian les coses amb els arbitres o estan desstrossant l esport q estimem tant.
>>
>>
>>
>>
>>
>>Crec que dir; "ho canvian les coses amb els arbitres o estan destrossant l esport q estimem tant" crec que és una afirmació massa grossa... La feina dels entrenadors/es no és fàcil, la dels jugadors/es tampoc i la dels àrbitres menys encara... Tots plegats hauríem de tenir més sensibilitat per tal d'ajudar-nos mútuament i ajudar a l'esport. Estem creixent amb visibilitat (La Xarxa, Esport 3) i ho hem d'aprofitar i intentar anar en positiu... Analitzar erros i buscar solucions. Sóc tècnic i puc dir que no sempre posem les coses fàcils als àrbitres i intento que els meus jugadors/es no els hi protestin, i aquest fet també fa que quan un àrbitre s'ha equivocat ell mateix ha reconegut l'errada. Aquests detalls ens ajuden i uneixen a tots, perquè aquest esport és de tots.
>>Visca l'ok!!
>
>No tinc dades, pero suposu que si hi hagues mes competencia, hi hauria mes nivell.
>Jo tambe he vist cada arbitre que n'hi ha per donarli una escombra, pero no em posare pas a arbitrar. Per aixo mereixen un respecte i comprencio entre tots.
>Tambe em de ser tolerans amb l'error, es esport, i tothom falla.
>Ara, aixo si, un arbitre pot veure o no veure una jugada, pitar molt o pitar poc, pero el que no entenc son aquells que sembla que estan a pista a disgust. si no tens ganes ves a casa teu.
>Per una part estic d acord amb tu q em de tirar cap el mateix cami positivament, jo tambe soc tecnic, i desde el meu punt devista les coses positives tindien q començar desde la federacio i sobretot l arbitratge, pq avui dia ja no pots casi ni parlar amb ells, si parles vas al carrer, no dic q tots siguin iguals, pq tambe ni ha de bons, pero una mica de neteja convindria, un entrenador quan ho fa malament es el primer q salta, un arbitre si te molts conflictes tindria q acabar igualEs una opinio positivament parlant.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (7)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje