Mare     Fecha  1/08/2020 00:55 
Host: 46.222.161.20    IP: 46.222.161.20    Sistema: Desconocido/Unknown


Volver al foro Responder Re: Campionats de Catalunya suspesos   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>>>>Doncs això....
>>>>Independentment del Covid, no tenien sentit
>>>
>>>
>>>Pues a ver si suspenden la copa del rey y de la reina previstas para la segunda semana de setiembre. Tampoco tienen ningún sentido. Temporada acabada, que sentido tiene realizar una competicion de la temporada anterior, con un futuro incierto que puede que no permita ni acabar la temporada que todavía no ha empezado. Gasto inutil para los clubs que precisamente no van sobrados de recursos y que todavía estarán en una pretemporada que será dura e incierta
>>
>>On ha sortit aquesta info??? Gràcies
>
>sabeis ,mejor suspender la liga 20 -21 ,la 21 -22 depende de si todo va bien, que os parece ,puestos a decir lo que se tiene hacer . estamos locos de remate ,que viene el coco .

Benvolguts/benvolgudes,

Com a club classificat en el Campionat de Catalunya d'Hoquei Patins us comuniquem que en la reunió de la Junta Directiva de la FCP celebrada ahir dia 29 de juliol, es va adoptar la decisió de cancel·lar els Campionats de Catalunya Base 2019-20 d'aquesta disciplina reprogramats per al cap de setmana del 11-12 i 13 de setembre d'enguany.

Considerem que no hi ha temps suficient per implementar els protocols validats des de la Secretaria General de l'Esport i Activitat Física respecte als requisits per poder ser seu organitzadora d'un esdeveniment com els Campionats de Catalunya, així com també del protocol que hauran de seguir els integrants de tots els equips que disputin el campionat.

Els ajuntaments de les localitats on s'han de disputar els campionats tampoc ens poden assegurar el seu vistiplau i suport amb la cessió de l'ús de les instal·lacions fins a disposar de totes les autoritzacions administratives i garanties d'higiene i seguretat sanitària.

Amb la celebració dels Campionats de Catalunya de base, intentàvem tancar la temporada anterior a les pistes i "normalitzar" la represa progressiva de l'activitat esportiva. Finalment, les condicions no ens han permès fer-ho tal i com era la nostra intenció.

Tanmateix, malgrat la situació generada pel COVID-19, seguim treballant per a la represa de l'activitat de les competicions 2020-2021 a partir del mes d'octubre. La nostra voluntat i responsabilitat és garantir una competició de qualitat i segura.

També volem agrair-vos la vostra paciència i comprensió. En aquest temps d'incertesa tots els estaments hem d'estar a l'alçada i saber prendre les decisions oportunes en cada moment.

En breu farem arribar els protocols/directrius validats a tots els nostres clubs perquè puguin iniciar pas a pas tot el procés que ha de donar la màxima seguretat a les competicions d'hoquei patins.

Gràcies i endavant!

SECRETERIA TÈCNICA DE COMPETICIONS

Av. Meridiana 27, 3r
08018 Barcelona                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (0)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje