observador     Fecha  18/02/2018 20:44 
Host: 37.223.95.33    IP: 37.223.95.33    Sistema: Windows XP


Volver al foro Responder Re: CARTA A LA FEDERACION (ARBITRAJES)   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>>No puc estar més d'acord amb vosaltres. Al final no és un tema que et facin perdre o guanyar partits, tothom es pot equivocar. Crec que es tracta bàsicament que facin la seva feina, per la qual cobren més que ningú (ja pots ser entrenador, jugador, coordinador, directiu o el que vulguis, un àrbitre s'embutxacarà més calés a final de mes).
>>
>>Lamentablement, la majoria d'àrbitres actualment no fan les seves funcions, cosa que repercuteix en el treball de tots els altres. Aquestes funcions van des d'educar els més petits (faltes, peus)... en definitiva, ensenyar-los la normativa, fins a, com dieu amunt, fer complir el reglament en categories i partits on hi ha coses en joc.
>>
>>Participo en gairebé cent partits cada temporada i certifico que des de fa un parell d'anys el nivell arbitral a Catalunya ha baixat moltíssim, mentre les tarifes segueixen augmentant. A més, molts d'ells adopten actituds passives, pitant amb desgana i faltats de motivació.
>>
>>Comentant-ho amb àrbitres amics meus, m'han dit que com que falten àrbitres, quan un d'ells ho fa malament per força seguirà pitant partits. És a dir, no el posaran a la "nevera" perquè llavors la Federació quedaria curta d'efectius.
>>
>>A més, hi ha l'altre problema que també comenteu. QUI I COM CONTROLA ELS ÀRBITRES EN CATEGORIES BASE? Doncs com que no veurem mai el Sr. Gómez a un partit de prebenjamins mirant com ho fa l'àrbitre, penso que hem de ser els clubs que ho fem. Enviem vídeos a la Federació, pengem-los a xarxes quan un d'ells actuï malament, signem protestos als partits encara que s'hagin guanyat per traslladar a la Federació el malestar amb un àrbitre...
>>
>
>Si, d'acord, però no podem oblidar als de casa, als pares i aficionats, que massa sovint som incapaços d'entendre que uns peus d'un nen poden no pitar-se si serveix per ensenyar-li què son peus. Sovint (i depen de si guanyem o perdem), els pares prescindim de la docència i passem a culpar a l'àrbitre.
>PD,
>no soc arbitre, soc pare amb un nen recent incorporat a aquest espot del hoquei.

Totalmente de acuerdo en los anteriores posts, excepto en que gonzalez puede formar. Su chuleria y perdona vidas puede ser ejemplo de lo q NO HA DE SER UN ARBITRO.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (3)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje