Mare Meva!     Fecha  24/02/2018 14:51 
Host: 95.21.155.167    IP: 95.21.155.167    Sistema: Windows NT


Volver al foro Responder Re: Casco de protección para los jugadores   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>>>Pienso que deberiamos ser valientes y obligar a llevar casco todos los jugadores en este deporte. Hoy en la copa del rei un jugador del Girona con un corte en la cara y un jugador del Barça con otro en la ceja. En categorías inferiores mas de lo mismo. Incluso niños con secuelas que les quedaran para toda la vida. Cuantos golpes y lesiones se evitarian llevando el casco?? No creo que cueste tanto acostumbrarse a llevarlo.
>>>Felicito al Barça por utilizarlo ya en sus categorías inferiores.
>>>
>>
>>Bon dia, soc exjugador i tinc un fill que hi juga. Com a pare, qualsevol cosa que millori la seguretat del meu fill ho aplaudeixo. Però com a jugador reconec que es perd qualitat en el joc, visió i provoca incomoditat en el jugador. També, com a gran amant del rugbi, crec que si anem posant proteccions als jugadors, acabarem transformant el joc, i passaria (pel meu gust) de buscar un joc tècnic/habilidós a un joc excesivament físic.
>>Només cal comparar rugbi i fotbol americà i hoquei patins amb l'hoquei gel o en linea.
>>Potser podriem cambiar les normes de hoquei patins en un hoquei més tècnic i no amb tantes permisivitats físiques com hi han ara. Amb això no busco frenar partits, sino fer-lo més habilidós..... tot va a gustos.
>>
>>Fins aviat
>
>
>
>AMÉN!!!!!!
>
>
>A veure, si algú vol portar casc, endevant està permés, i així ho fan tots els que hi creuen, i els que n'estàn a favor.
Però d'aquí a obligar a portar-lo, ho trobo excessiu.
SI NO US VOLEU FER MAL, ANEU A JUGAR A BASQUET O A PETÀNCA..., aquests accidents són coses que pasen en el aquest esport, i tots els que ens l'estimem sense casc, hem de tenir el dret de poder jugar sense. Pregunteu a l'Oriol García (jugador del Girona) o a en Pau Bargalló (jugador del FCB), els dos jugadors ferits aquest cap de setmana a la Copa del Rei, si ara, després dels cops i els punts que han rebut, a veure si a partir d'ara es posaràn casc per jugar...! EVIDENTMENT QUE NO!
Jo entenc el hoquei d'aquesta manera, així que si no et veus en cor de posar't-hi devant(d'un xut, d'una bola, etc...), no t'hi posis...                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (12)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje