Enquistament     Fecha  24/02/2018 15:53 
Host: 83.47.124.231    IP: 83.47.124.231    Sistema: Linux


Volver al foro Responder Re: Casco de protección para los jugadores   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>>>>Pienso que deberiamos ser valientes y obligar a llevar casco todos los jugadores en este deporte. Hoy en la copa del rei un jugador del Girona con un corte en la cara y un jugador del Barça con otro en la ceja. En categorías inferiores mas de lo mismo. Incluso niños con secuelas que les quedaran para toda la vida. Cuantos golpes y lesiones se evitarian llevando el casco?? No creo que cueste tanto acostumbrarse a llevarlo.
>>>>Felicito al Barça por utilizarlo ya en sus categorías inferiores.
>>>>
>>>
>>>Bon dia, soc exjugador i tinc un fill que hi juga. Com a pare, qualsevol cosa que millori la seguretat del meu fill ho aplaudeixo. Però com a jugador reconec que es perd qualitat en el joc, visió i provoca incomoditat en el jugador. També, com a gran amant del rugbi, crec que si anem posant proteccions als jugadors, acabarem transformant el joc, i passaria (pel meu gust) de buscar un joc tècnic/habilidós a un joc excesivament físic.
>>>Només cal comparar rugbi i fotbol americà i hoquei patins amb l'hoquei gel o en linea.
>>>Potser podriem cambiar les normes de hoquei patins en un hoquei més tècnic i no amb tantes permisivitats físiques com hi han ara. Amb això no busco frenar partits, sino fer-lo més habilidós..... tot va a gustos.
>>>
>>>Fins aviat
>>
>>
>>
>>AMÉN!!!!!!
>>
>>
>>A veure, si algú vol portar casc, endevant està permés, i així ho fan tots els que hi creuen, i els que n'estàn a favor.
>Però d'aquí a obligar a portar-lo, ho trobo excessiu.
>SI NO US VOLEU FER MAL, ANEU A JUGAR A BASQUET O A PETÀNCA..., aquests accidents són coses que pasen en el aquest esport, i tots els que ens l'estimem sense casc, hem de tenir el dret de poder jugar sense. Pregunteu a l'Oriol García (jugador del Girona) o a en Pau Bargalló (jugador del FCB), els dos jugadors ferits aquest cap de setmana a la Copa del Rei, si ara, després dels cops i els punts que han rebut, a veure si a partir d'ara es posaràn casc per jugar...! EVIDENTMENT QUE NO!
>Jo entenc el hoquei d'aquesta manera, així que si no et veus en cor de posar't-hi devant(d'un xut, d'una bola, etc...), no t'hi posis...

Tot esport ha d'anar evolucionant, i com a mare em semblaria una bona idea. Tots els que juguen a hoquei ja saben dels seus riscos i ho accepten, però això no treu anar millorant. Fins que no sigui obligatori pocs se'l posaran. Com sempre el Barça un pas per davant.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (11)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje