Sufridor     Fecha  24/02/2018 18:27 
Host: 80.32.106.46    IP: 80.32.106.46    Sistema: Windows NT


Volver al foro Responder Re: Casco de protección para los jugadores   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>Modo JEP CABESTANY : Ui si, que be aquets del barça que ho fan tot perfecte, sort en tenim que ens marquen el camí a seguir.
>
>Suposo que els que demaneu jugar amb casc sou pares i mares que mai heu practicat aquest esport, acabarem com l'hoquei gel, amb petos, colzeres, etc. Aixó si, seguirem contant les faltes, no fos cas que tinguem algun contacte i ens fessim mal...pero equipats de cap a peus com en Robocop.

Tens raó, som pares o mares que mai hem jugat a hoquei i no tenim ni idea. Però si el Barça ho fa serà per alguna cosa, i entenc que ells saben una estona mes d'hoquei que els pares que mai hem practicat aquest esport. Ells són una referència mundial agradi o no.
Ahir un juvenil del Sentmenat amb envà nasal fracturat. Un altre mes per a la llista per desgràcia i al qual dessitjo una ràpida recuperació.
El motiu d'aquest fil de conversa no és altre que el de debatre. En cap moment és la meva intenció portar la raó ja que mai he practicat aquest esport, però sí vaig practicar un altre que si va anar evolucionant.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (9)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje