Aficionat     http://http:/ Fecha  9/12/2017 02:01 
Host: 83.51.191.119    IP: 83.51.191.119    Sistema: Desconocido/Unknown


Volver al foro Responder Re: Competicio actual   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>Amb tot el respecte del món, en el cas juvenil, per exemple... el campió de la copa federació és el 33e classificat final de la categoria... es lógic donar un “premi” al 33e classificat i no al 12é o 15é? No te cap sentit.
>Si voleu la supercopa de Oklliga que la jugui el Barça contra el Vilatranca del Nap perque ha quedat 1er del grup H de 2a catalana

Home , respecto el teu comentari , pero jo feia un comentari serios, sense fer cap comentari tal com Vilafranca del Nap i no se que mes . Entenc el teu raonament inicial , pero tampoc cal el segon .

Comentarte que tan en juvenil i junior la composicio de grups de la primera fase no te cap tipus de ordre , es un sorteig i si per casualitat toca 3 equips amb opcions de fer la eliminatoria de preferent (per qualitat) , es possible que 1 d’ells ni la pogui fer (en juniors segur , nomes la fan 2 per grup). Evidenment que en un 98% de casos els 7 i 8 de un camp de catalunya guanyaran al 1 i 2 de la copa federacio , Pero si un any queden 3 equips en un mateix grup de la 1 fase , amb qualitat per campionats . Poder seria interesant el que jo comentava al inici , aquest era el meu raonament .                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (0)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje