Guardiola     Fecha  4/03/2018 08:27 
Host: 79.151.215.200    IP: 79.151.215.200    Sistema: Windows NT


Volver al foro Responder Re: Copa Reina   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>>>Porque asi no ves como el entrenador del cerdanyola tira el partido el solito en la media parte al cambiar a la porTera
>>
>>La primera portera tampoc es per tirar cuets. De totes manés la diferencia ha estat a la porteria segur
>
>Es muy fácil echar la culpa a la portera, pero lo que he visto ha sido un baño táctico en toda regla del equipo de Vila-Sana. Al final tendremos que reconocer el mérito enorme que tiene el entrenador en el equipo que ha conjuntado. Han sabido imponer un ritmo de juego altísimo, y cuando ha convenido, y el equipo contrario contagiado del ritmo, echa mano de la jugadora portuguesa, a la que por cierto, han defendido de pena. Mi enhorabuena al entrenador del equipo ilerdense, que ha formado equipo muy compensado, con una grandísima e inteligente Victoria Porta, y que ha conseguido que jugadoras como Gemma Solé y Vanessa García resultasen absolutamente irrelevantes.

Crec que les jugadores i entrenador del Cerdanyola es van confiar massa en aquest partit. Van subestimar al Vila-Sana i van pensar en les semi finals, donant per fet que hi passarien. I el Vila-Sana no teníen cap pressió es va veure que van sortir més posades que les jugadores del Cerdanyola i es veia que havien preparat millor el partit. Crec que és un error de principant per part del Cerdanyola i que cometen molts equips grans. En competicions d'aquest tipus, mai hi ha rival petit i tots els partit s'han de jugar, perquè a la mínima ets fora. Manlleu i Cerdanyola ja ho saben.

Si el Cerdanyola són capaços de mantenir aquest bloc i fitxar a una jugadora amb experiència i contrast a OK lliga femenina, la qual millori la part defensiva, l'any vinent podrà disposar d'una altra aportunitat per esmenar aquest error. Són el tercer equip més golejat, però el més golejador empatat amb el Gijón. Per tant està molt clar. Cal millorar en defensa.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (3)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje