sotrac     Fecha  18/10/2019 21:04 
Host: 83.61.67.210    IP: 83.61.67.210    Sistema: Windows NT


Volver al foro Responder Re: deixem la politica a part, perque?   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>>>>>Tots els clubs que han fet el comunicat en desacord de la sentència dels "bons nois", ara també faran un comunicat en desacord del que estan fent els "bons nois" els CDRs a casa nostra?? A que no hi ha collons!!!
>>>>
>>>>Si fós per tu jo encara no podria votar.
>>>
>>>Qui no tenen collons ni vergonya és la Guardia Civil i la Policia Nacional. Molt valents per estobar a iaies i iaios amb una butlleta i no tenen collons a estovar a 4 renegats que cremen contenidors.
>>>Ah, Calla! Que cremin contenidors ja ens va bé per tapar tota la resta. I potser mira! I si de pas els donem un cop de mà?
>>>
>>>Vergonya de país! No arriba ni al nivell de pandereta!
>>
>>4 renegats que cremen contenidors. No vas aprovar les mates, oi?? Doncs res, que continuin si ho veus bé. Mentres tant la gent que vol tranquilitat i poder fer esport sense cap restricció que les fotin.

Molts clubs estan arruïnats senzillament perquè no hi politic activa de defensa de l'esport , aquesta es la relació de l'esport i la política , be que s'instrumentalitza com guanya Nadal per exemple o la selecció espanyola , pero el que no es diu en l'esforç de moltes families perquè el seu fill faci l'esport que li agradi , volem una llei de l'esport i els diners que flueixin i aquí com a tot arreu es te de poder parlar de tot, que vol dir deixem la política a part em sona massa a discurs franquista , Usted puede hacer de todo mientras no se meta en politica
I no per escriure moltes vegades el mateix es te mes raó                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (1)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje