hoquei    jbusquets@promeba.com Fecha  22/02/2018 17:47 
Host: 185.32.19.188    IP: 185.32.19.188    Sistema: Windows NT


Volver al foro Responder Re: Desastrosos directius   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>em sap mal el que expliques del masquefa,no em posare en lo que dius de la junta, ho desconec actualment,aunque crec que se de que parles , ja que algun els conec,els meus fills hi van jugar unes 5 temp.jo mateix hi vaig patinar ,m'ho vaig passar molt be , era com una familia, tots involucrats en diverses activitats ,carnaval, bar delegats , taula...l'equip abaix de 2a pero la millor aficio que he vist mai , el pavello els divendres sempre ple, tambe vam viure el comenšament de l'ascens del 1r equip a 1a catalana i esportivament dir que es molt dificil per un poble petit tenir i aguantar un equip en categories tant amunt (nac. cat). i mes si ho vols fer amb gent i jugadors de la casa
>

Es una llÓstima.
Jo he estat a Masquefa i he gaudit molt bons moment.
Malauradamente molts clubs petits pateixen la concentracio de nens a clubs mes grans per l┤Ónsia de competir, i nomes uns pocs tenen exit, amb lo qual el clubs petits es desfan i la majoria dels que marxen i no tenen exit acaben plegant.
Resultat, sempre els mateixos clubs a campionats.
D┤altra banda els seniors.
Com que no poden pujar la base, aquests clubs depenen de recollir jugadors del clubs grans veins que no arriben als seus respectius clubs; si tens la mala sort de que a la comarca hi ha varis Nal Catalana i 1¬ Catalana es fa difÝcil fer equip senior competitiu.
Anim Masquefa.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
 

Respuestas (0)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje