Mare d'un de primer any     Fecha  7/11/2019 10:28 
Host: 195.77.95.141    IP: 195.77.95.141    Sistema: Windows NT


Volver al foro Responder Re: Els 4 magnifics de caldes   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>>>>Campions de Catalunya, d’Espanya i segurament d’Europa a aquest pas, genial quintet inicial poden jugar inclús sense entrenador. Els altres cinc es turnen portar les aigües no juguen res de res!
>>>
>>>
>>>
>>>Tanto como "segurament". El Valongo ya les zurró en la fase de grupos, aunque por mi ojalá.
>>
>>
>>Primer, els 5 jugadors son bonissims i estan on estan per haver guanyat, ningu no els hi ha regalat res.
>>Segon, els jugadors que van amb l'equip son de primer any i están alla per merits propis.
>>Tercer, si que juguen, potser no a les finals pero si a les fases de grups, i per ells estar alla es un premi al treball i a la seva dedicació.
>>
>>Finalment, el Valongo no "zurró" al Caldes, el que passa que no es dediquen a penjar videos ni despotricar de les males decisions arbitrals. Si que van ser superiors, pero el Caldes va plantar cara fins l'ultim minut.
>>
>>Caldes segon d'Europa i ben merescut!! Felicitats a la resta d'equips per un gran campionat i sobretot una gran experiencia per TOTS aquests jugadors tant els que juguen com els que no.
>
>Gens d’acord, no tots els suplents eren de primer any n’hi havia dos de segon que no van olorar la pista ni a la fase grups. Sino arriben a sancionar al entrenador estaven fora descontrolats. Els de primer any que havia tampoc van jugar.
>
>L’únic d’acord es que els 4 inicials son molt bons una passada

Perdoneu, jo soc la mare d'un dels de primer any i el meu fill va jugar alguns minuts en tots els partits de la fase de grups. Nomes va haver un dels de segon any que no va jugar cap partit, pero va ser perque es rotaven entre ells als partits i va coincidir que l'altre va jugar a dos. Aixi que minuts si que van tenir tots els que no eren titulars.

El que estem tots d'acord es que els 4 inicials son grans jugadors i mereixedors de la segona plaça. Els acompanyants tambe son bons jugadors i per aixo van anar tant a Catalunya,com a Espanya i ara al U15. no cal donar-li mes voltes.
>>                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (0)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje