Jaume     Fecha  6/08/2017 18:39 
Host: 188.77.114.247    IP: 188.77.114.247    Sistema: Windows NT


Volver al foro Responder Re: Estic d'acord: de fracàs res de res   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>Exacte, de fracàs res. Ja fa anys que els altres països juguen molt bé, no només Portugal, i hem d'acceptar que no sempre es pot guanyar tot.
>
>Respecte decisions de l'entrenador que tant critiqueu, només se li pot questionar perquè l'equip desapareix a la segona part quan ha dominat el joc i ocasions de la primera. Sobre qui convocar això ja és a criteri personal, però encara que alguns també treuriem Gil i Serra i hi posaríem Llenas, Mateos, etc. TOTS aquests que aneu d'enterats sabeu que és molt difícil utilitzar els 8 jugadors a cada partit, i més sent una final on l'entrenador atorga la responsabilitat als 4 que li han portat

Bona tarda! He seguit el campionat tant com he pogut i a mi la selecció espanyola/catalana m'ha agradat força. El 5 inicial (amb el porter que vulgueu perquè tots dos m'agraden) és el que hauria tret jo. Destacaria per sobre de tothom a en Martí Gabarró, per mi el jugador amb més talent, tot i que no va tenir una final massa reeixida (potser se li hauria d'haver donat 3 o 4 minuts d'aire, perquè no va descansar ni un segon). En Roc Pujadas li ha faltat físic per competir com ell sap contra els portuguesos, majoritàriament més desenvolupats quant a cos i força. Sergi Garcia molt bé buscant porteria i Sergi Duch és el que dona l'equilibri. El que m'ha decebut moltíssim és el dorsal 2, Aleix Ordóñez, que no m'ha semblat el jugador que m'havien dit que sol ser. L'Urpí és un jugador d'àrea que està prou bé com a recurs.

D'altra banda, si teniu ocasió de repassar els videos del campionat a, per exemple, www.cerh.eu, fixeu-vos en el final del partit de semifinals contra França. El jugador Kylian Gil, fill d'un jugador boníssim però que hauria d'estar sancionat de per vida per contínues i impresentables agressions, es va posar a plorar per no haver jugat. Vaja, el que hagués fet un nano benjamí que en un cap de setmana no el posen a jugar. Això és la selecció espanyola/catalana competint en un campionat internacional!!!

Salut a tots!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (5)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje