Jo     Fecha  8/10/2017 16:28 
Host: 85.50.183.58    IP: 85.50.183.58    Sistema: Windows 3.1x


Volver al foro Responder Re: Eurohockey   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>No le seguit gaire aquest any, però m’he mirat els últims 3 minuts de la final. Enhorabona al barça, però just a la celebració he vist que un integrant del barça, no se si el dorsal 3 (Ivan) no ho ha celebrat tothom a salta de la banqueta i ell no, ha obert la porta i s’hen ha anat en direcció contrària a saludar als del Follonica. Oleeee tuuu!
>Ets de primer, no és el teu any!!! celebra-ho i lluita tota la temporada per anar-hi l’any que béee i celebrar-lo!!! Però ni que sigui amb una mica d’entusiasme!!
>
>Ja he dit que no m’he le mirat!! si a passat algo durant el campionat i no m’he enterat, doncs no hi feu cas al comentari, però sent el barça, als equips que guanyaven de 9 suposo que deu haver jugat...

Dons el que deu haber pasat es el de sempre la fustracio de no jugar i si es veritat que no a anat a celebrar-ho amb el seu equip malament. Molt jugadors han anat a campionats de reforç no han jugat ni un minut i han celebrat com el que mes. Els companys no tenen culpa de les decicions dels misters. Si una cosa t’ensenya el joc d’equip es aixó, Tot arriba si treballas fort.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
 

Respuestas (3)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje