ivan pastor     Fecha  8/10/2017 18:43 
Host: 92.185.56.124    IP: 92.185.56.124    Sistema: Windows 98


Volver al foro Responder Re: Eurohockey   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>>No le seguit gaire aquest any, però m’he mirat els últims 3 minuts de la final. Enhorabona al barça, però just a la celebració he vist que un integrant del barça, no se si el dorsal 3 (Ivan) no ho ha celebrat tothom a salta de la banqueta i ell no, ha obert la porta i s’hen ha anat en direcció contrària a saludar als del Follonica. Oleeee tuuu!
>>Ets de primer, no és el teu any!!! celebra-ho i lluita tota la temporada per anar-hi l’any que béee i celebrar-lo!!! Però ni que sigui amb una mica d’entusiasme!!
>>
>>Ja he dit que no m’he le mirat!! si a passat algo durant el campionat i no m’he enterat, doncs no hi feu cas al comentari, però sent el barça, als equips que guanyaven de 9 suposo que deu haver jugat...
>
>Dons el que deu haber pasat es el de sempre la fustracio de no jugar i si es veritat que no a anat a celebrar-ho amb el seu equip malament. Molt jugadors han anat a campionats de reforç no han jugat ni un minut i han celebrat com el que mes. Els companys no tenen culpa de les decicions dels misters. Si una cosa t’ensenya el joc d’equip es aixó, Tot arriba si treballas fort.
>soc jo, l'ivan i nomes he de dir que al que m'ha defensat gracies i l'altre no te ni idea. No es frustracio de no jugar, sino de no jugar i no saber el perque, de que els companys et mirin vegin que no estas be i ni et preguntin ni et donin anims. A mes els del follonica es mereixien guanyar el campionat tambe i les celebracions es poden fer tambe despres d'haver anar a saludar als rivals. Res mes a dir.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (1)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje