simone     Fecha  5/08/2017 18:27 
Host: 47.60.48.141    IP: 47.60.48.141    Sistema: Desconocido/Unknown


Volver al foro Responder Re: Europeu U17   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>Vistes les semifinals el partit Espanya-Portugal pinta molt interessant. El 7 i el 5 de Portugal tenen molta qualitat i el porter Edo (fitxat pel Barça) tela també. Itàlia molt inferior i desquiciada no ha sabut controlar gens els moments del partit.
>
>Espanya arriba molt bé, Sanz confia molt en el 4 titular Duch, Garcia, Gabarró i Pujadas (per mi MVP espanyol de moment) i Ordoñez és un canvi de moltes garantiew.

Molt d'acord amb tu. El 7 i el 5, juntament amb el porter, són els millors de Portugal. Per mi, el joc de Portugal és superior a l'espanyol.
Quant a l'equip espanyol, per mi el millor Duch. Sense ell a la pista el joc de l'equip baixa. Molta individualitat i moltes boles perdudes. No entenc el criteri del seleccionador. Porta 1, per no dir 2 jugadors que gairebé no han jugat, havent-hi d'altres jugadors que s'han quedat, molt superiors. Ordoñez el trobo massa lent.
Gran sorpresa França. Em va agradar força. Però la porteria és molt fluixa. Amb un porter de més nivell, ja ho hauríem vist!
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
 

Respuestas (15)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje