Jugadora     Fecha  15/06/2017 12:08 
Host: 92.185.224.223    IP: 92.185.224.223    Sistema: Linux


Volver al foro Responder Re: Falta de compromis hoquei femeni   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>>>La portera Laia Navarrete va ser presentada pel Vilanova (OK Liga) i pocs dies despres decideix tirar-se enrrere i seguir a Igualada (Nac Cat).
>>>
>>>La portera Noelia de la Peña va ser presentada pel Cerdanyola (OK Liga) i pocs dies despres decideix no anar i quedar-se a Terrassa Sferic.
>>>
>>>Alguna explicacio o es que ara les coses es fan aixi?


>>>
>>L'OK lliga i l'hoquei femení en general volen que tingui ressò i que se les segueixi i doni més importància. Fan molt la víctima, però ningú posa de la seva part a que realment la gent li tingui interès a l'hoquei femení.
>>
>>Ja s'ho faran tots plegats, inclosos dirigents de clubs i federacions, perquè tenen el que es mereixen. Sembra merda i recolliràs merda.
>
>Em sembla vergonyós el que passa amb aquest tema a nivell global, jugadores d edat aleví i benjamí que reben trucades d altres clubs. Està clar que cada un pot fer el que vol pero sembla poc ètic, el mes penós pares que es presten a aquest joc. Quan ets comportes com un mercenari et tractaran com un mercenari


En el cas de les 2 porteres, serà que els hi van prometre una cosa i quan van arribar se'n van trobar un altre... Potser no es el compromís de les jugadores sinó el fum q venen els clubs...                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (9)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje