Per a "jugadora"     Fecha  15/06/2017 17:16 
Host: 188.77.124.3    IP: 188.77.124.3    Sistema: Windows NT


Volver al foro Responder Re: Falta de compromis hoquei femeni   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>>>>>>La portera Laia Navarrete va ser presentada pel Vilanova (OK Liga) i pocs dies despres decideix tirar-se enrrere i seguir a Igualada (Nac Cat).
>>>>>>
>>>>>>La portera Noelia de la Peña va ser presentada pel Cerdanyola (OK Liga) i pocs dies despres decideix no anar i quedar-se a Terrassa Sferic.
>>>>>>
>>>>>>Alguna explicacio o es que ara les coses es fan aixi?
>>>
>>>
>>>>>>
>>>>>L'OK lliga i l'hoquei femení en general volen que tingui ressò i que se les segueixi i doni més importància. Fan molt la víctima, però ningú posa de la seva part a que realment la gent li tingui interès a l'hoquei femení.
>>>>>
>>>>>Ja s'ho faran tots plegats, inclosos dirigents de clubs i federacions, perquè tenen el que es mereixen. Sembra merda i recolliràs merda.
>>>>
>>>>Em sembla vergonyós el que passa amb aquest tema a nivell global, jugadores d edat aleví i benjamí que reben trucades d altres clubs. Està clar que cada un pot fer el que vol pero sembla poc ètic, el mes penós pares que es presten a aquest joc. Quan ets comportes com un mercenari et tractaran com un mercenari
>>>
>>>
>>>En el cas de les 2 porteres, serà que els hi van prometre una cosa i quan van arribar se'n van trobar un altre... Potser no es el compromís de les jugadores sinó el fum q venen els clubs...
>>
>>Fum?
>>Pero si no ha començat la temporada!
>>Quan dones la paraula i et fas la foto de presentacio, has agafat un compromis.
>>Aixo son valors que s'ensenyen...

Jo se d'una q hi va anar, li van dir exclusivitat oklliga i quan va parlar amb l'entrenador li va dir q buscaven una portera per oklliga i ella el nacional...

I qui amb dos dits de front i una miqueta de seny podria comprometre's amb un equip sense haver parlat amb l'entrenador que tindrà? Això de l'Ok lliga femenina és un autèntic caos, començant per l'organització federativa, continuant pels clubs i acabant per les jugadores. I en veiem exemples constantment.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (6)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje