PF     Fecha  15/06/2017 21:11 
Host: 81.61.155.77    IP: 81.61.155.77    Sistema: Windows NT


Volver al foro Responder Re: Falta de compromis hoquei femeni   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>>>>>>>>La portera Laia Navarrete va ser presentada pel Vilanova (OK Liga) i pocs dies despres decideix tirar-se enrrere i seguir a Igualada (Nac Cat).
>>>>>>>>
>>>>>>>>La portera Noelia de la Pe˝a va ser presentada pel Cerdanyola (OK Liga) i pocs dies despres decideix no anar i quedar-se a Terrassa Sferic.
>>>>>>>>
>>>>>>>>Alguna explicacio o es que ara les coses es fan aixi?
>>>>>
>>>>>
>>>>>>>>
>>>>>>>L'OK lliga i l'hoquei femenÝ en general volen que tingui ress˛ i que se les segueixi i doni mÚs importÓncia. Fan molt la vÝctima, per˛ ning˙ posa de la seva part a que realment la gent li tingui interŔs a l'hoquei femenÝ.
>>>>>>>
>>>>>>>Ja s'ho faran tots plegats, inclosos dirigents de clubs i federacions, perquŔ tenen el que es mereixen. Sembra merda i recollirÓs merda.
>>>>>>
>>>>>>Em sembla vergonyˇs el que passa amb aquest tema a nivell global, jugadores d edat alevÝ i benjamÝ que reben trucades d altres clubs. EstÓ clar que cada un pot fer el que vol pero sembla poc Ŕtic, el mes penˇs pares que es presten a aquest joc. Quan ets comportes com un mercenari et tractaran com un mercenari
>>>>>
>>>>>
>>>>>En el cas de les 2 porteres, serÓ que els hi van prometre una cosa i quan van arribar se'n van trobar un altre... Potser no es el compromÝs de les jugadores sinˇ el fum q venen els clubs...
>>>>
>>>>Fum?
>>>>Pero si no ha comenšat la temporada!
>>>>Quan dones la paraula i et fas la foto de presentacio, has agafat un compromis.
>>>>Aixo son valors que s'ensenyen...
>>
>>Jo se d'una q hi va anar, li van dir exclusivitat oklliga i quan va parlar amb l'entrenador li va dir q buscaven una portera per oklliga i ella el nacional...
>>
>>I qui amb dos dits de front i una miqueta de seny podria comprometre's amb un equip sense haver parlat amb l'entrenador que tindrÓ? Aix˛ de l'Ok lliga femenina Ús un autŔntic caos, comenšant per l'organitzaciˇ federativa, continuant pels clubs i acabant per les jugadores. I en veiem exemples constantment.
>
>
>i Ús que en els homes aix˛ no ha passat mai?

M'ho has tret de la boca. en els homes Ús el mÚs normal. Passa cada temporada, per˛ en la competiciˇ femenina es veu que no estÓ bÚ! Feu-vos-ho mirar. I desprÚs demaneu igualtat!!!
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               
 

Respuestas (4)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje