Cloaca     Fecha  16/06/2017 11:19 
Host: 83.60.241.100    IP: 83.60.241.100    Sistema: Windows NT


Volver al foro Responder Re: Falta de compromis hoquei femeni   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>>>>>>>>>La portera Laia Navarrete va ser presentada pel Vilanova (OK Liga) i pocs dies despres decideix tirar-se enrrere i seguir a Igualada (Nac Cat).
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>La portera Noelia de la Pe˝a va ser presentada pel Cerdanyola (OK Liga) i pocs dies despres decideix no anar i quedar-se a Terrassa Sferic.
>>>>>>>>>
>>>>>>>>>Alguna explicacio o es que ara les coses es fan aixi?
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>>>>
>>>>>>>>L'OK lliga i l'hoquei femenÝ en general volen que tingui ress˛ i que se les segueixi i doni mÚs importÓncia. Fan molt la vÝctima, per˛ ning˙ posa de la seva part a que realment la gent li tingui interŔs a l'hoquei femenÝ.
>>>>>>>>
>>>>>>>>Ja s'ho faran tots plegats, inclosos dirigents de clubs i federacions, perquŔ tenen el que es mereixen. Sembra merda i recollirÓs merda.
>>>>>>>
>>>>>>>Em sembla vergonyˇs el que passa amb aquest tema a nivell global, jugadores d edat alevÝ i benjamÝ que reben trucades d altres clubs. EstÓ clar que cada un pot fer el que vol pero sembla poc Ŕtic, el mes penˇs pares que es presten a aquest joc. Quan ets comportes com un mercenari et tractaran com un mercenari
>>>>>>
>>>>>>
>>>>>>En el cas de les 2 porteres, serÓ que els hi van prometre una cosa i quan van arribar se'n van trobar un altre... Potser no es el compromÝs de les jugadores sinˇ el fum q venen els clubs...
>>>>>
>>>>>Fum?
>>>>>Pero si no ha comenšat la temporada!
>>>>>Quan dones la paraula i et fas la foto de presentacio, has agafat un compromis.
>>>>>Aixo son valors que s'ensenyen...
>>>
>>>Jo se d'una q hi va anar, li van dir exclusivitat oklliga i quan va parlar amb l'entrenador li va dir q buscaven una portera per oklliga i ella el nacional...
>>>
>>>I qui amb dos dits de front i una miqueta de seny podria comprometre's amb un equip sense haver parlat amb l'entrenador que tindrÓ? Aix˛ de l'Ok lliga femenina Ús un autŔntic caos, comenšant per l'organitzaciˇ federativa, continuant pels clubs i acabant per les jugadores. I en veiem exemples constantment.
>>
>>
>>i Ús que en els homes aix˛ no ha passat mai?
>
>M'ho has tret de la boca. en els homes Ús el mÚs normal. Passa cada temporada, per˛ en la competiciˇ femenina es veu que no estÓ bÚ! Feu-vos-ho mirar. I desprÚs demaneu igualtat!!!
>
De fet l'hoquei patins en general Ús un esport que porta anys que estÓ molt podrit. Comenšant per la fecapa, que sˇn uns vividors, passant per dirigents de clubs que volen que els seus fills arreglin els fracassos i frustracions que han tingut ells mateixos de joves, o que volen mostrar el seu saber fer per saciar el seu ego pujat a costa de destrossar clubs, passant pels propis jugadors que es pensen qui sap quŔ, demanant la lluna allÓ on van, en un esport com l'hoquei patins i l'˙nic que han fet Ús que l'hoquei patins vagi a la merda.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (3)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje