Pep     Fecha  31/07/2019 17:39 
Host: 88.20.120.164    IP: 88.20.120.164    Sistema: Desconocido/Unknown


Volver al foro Responder Re: Fecapa i categoria sots23 o ok23. Per Ferran.   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>El problema no és que siguin 7 (és el primer any i molts equips encara no ho veun clar). Per mi la idea és bona, i és una pena que no s'arribi a fer mai.
>
>El problema és perque hi ha només 7 equips. Però hi han dues incogruencies:
>
>1- Que els Juvenils no poden jugar. Això provoca que si un un club vol fer doblar juvenils amb categories séniors no s'ho pugui ni plantejar i directament hagi de muntar un 2a o 3a Catalana.
>
>2. En cas que un club fagi dos equips, el jugadors juniors jugaran només fixes amb un dels dos Ok23 sense possibilitat de canviar. És veritat que s'adultera la competició, però tant amb Juniors com amb Séniors ho pots fer així que no té cap sentit.
>
>
>En resum, si a aquesta lliga (que crec que pel bé de l'hoquei hauria de funcionar) és fan criteris diferents a la resta de categories séniors i que no la beneficien, serà impossible que es mantingui ja que compta amb desaventatge. Crec que haurien de intentar canviar aquestes dues normes per promoure la inscripció de més equips. A més, s'està intentant muntar un campionat d'Espanya que tindria molta tirada.

Jo no dic que sigui dolent fer una categoria sub 23 , ben feta potser positiu , crec que seria positiu tenir una categoria sub 23 i crec que si poden jugar jugadors desde els 17/18 anys (juniors) fins els 23 , ja son 6 anys.
Podria ser una categoria molt potent i maca .
Pero començar amb 7 equips a Catalunya es una gran cagada , no te futur començar aixi . Es millor posposar el tema i fer o obligar a una serie de clubs a fer un equip d’aquesta categoria i aixi que sigui important , sino nomservira per res                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (0)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje