no sé     Fecha  9/06/2020 20:38 
Host: 83.61.70.32    IP: 83.61.70.32    Sistema: Windows NT


Volver al foro Responder Re: Fins quant una noia ha de jugar mixte?   Admin: Borrar 	mensaje
 
Mensaje
>>>>Aprofitant varios posts fem, poden fer un debat "positiu" sobre els fems.
>>>>
>>>>Fins a quina categoria creieu que han de jugar amb mixt (sempre que hi hagin suficients nenes)? Alguns clubs opten a Aleví ja fer només fems, altres a juvenils encara juguen mixt...
>>>>
>>>>Jo sóc del parer que a Infantil , Juvenil màxim han de jugar només noies, per intentar promoure al màxim les lligues femenines i perquè ha juvenil ja poden jugar amb sèniors.
>>>>
>>>>Que en penseu?
>>>>
>>>>Amb tots els respectes, les condicions fisiques d'una noia en categoria juvenil ja son molt mes inferiors que les d'un noi. Ha de tenir unes condicions tecniques molt molt bones per ser una jugadora normaleta comparada amb els nois.
>>Amb tots els meus respectes, hi ha dones que donen 1000 voltes
>> a bastants homes
>
>Jo crec que al equips més forts de juvenil potser és difícil que hi puguin jugar gaires noies, encara que alguna si. Però a equips de copa catalana i federació sí que hi poden seguir jugant.

al meu entendre hi ha massa diferència física, però això és un esport d'equip, per tant, si la noia té molta qualitat tàctica i interpreta bé el joc pot jugar perfectament fins a infantil.

entenc que a cert nivell de juvenils la intensitat i velocitat del joc dels nois és insalvable per a les noies, és impossible que puguin ser agressives en defensa individual

sempre hi pot haver alguna noia que sigui l'excepció

per norma general els millors nois de 15-16 anys ja estant per davant de les millors sèniors femenines. a aquesta edat els nois amb talent i qualitat ja tenen un ritme de partit superior.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                
 

Respuestas (2)
 


Volver Responder
 
Nombre
E-Mail
Asunto
Web
Enlace a una
imagen

Mensaje